Feriköy Spor Topbaşı Yaptı...


Feriköy Spor Topbaşı Yaptı...
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grupta yer alan Feriköy Spor topbaşı yaptı. Her yıl bir üst lig için kadro kuran Feriköy bu yılda takıma kattığı oyuncularla ligin flaş ekipleri arasında yer alacak.



Bu yıl kesinlikle bölgesel amatör lige çıkarak taraftarı ve camiasını sevindirmek isteyen Feriköy Spor yönetimi ilk olarak Teknik Direktörlüğe Metin Uzun'u getirdi.


Metin Uzun'un yardımcılığını ise Koray Yıldız üstlendi.
 

Takımın performansını en üst düzeye getirebilmek için Kuvvet- Kondüsyon ve Performans Antrenörü olarak Emrah Gültekin görev başına getirildi.
 



Geçen sezon Feriköy kalesini koruyan Tuncay Albayrak'ın yanına Çengelköy'ün tecrübeli kalecisi Gökhan Güldağ'ı transfer eden kulüp bu sene kalesini sağlamlaştırırken formanın aslanın ağzında olduğunu da gösterdi.


Stoper mevkiinde görev yapan Ömer Özkurt ile birlikte bu sezon Altınova Belediyespor'dan İsmail Kaya ve geçen sezon Ortaköy'de stoper mevkiinde görev yapan Erdi Özden'i kadrosuna kattı.


Defans bloğunda ayrıca Esat Özcanlı'nın yanına Kazım Karabekir Mevlana'nın başarılı oyuncusu Soner Keleş'ide katarak, rakip forvetlerin gol yollarını tamamen kapatmanın hesabını yapıyor.



Takımın başarılı orta sahası Erdem Kendirli ile beraber orta sahanın yükünü çekecek oyuncularda transfer edilerek takımın bir makine gibi işlemesi için her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Beylerbeyi'nden gelen İsmail Yılmaz hem tecrübesi hem de çalışkanlığı ile takıma katkı sunarken, Çengelköy'ün orta sahadaki dinamosu Halit Balcıoğlu ile rakibin ataklarını daha başlamadan kesmenin planları oturtuluyor.



Ortasahanın ofansa yönelik oyuncularından Ortaköy'den Gökhan Akdeniz ve İncirli'den Hatip Alataş'ı kadrosuna katarak, hücum gücünü de yapılandırdı.


Tabii gol yollarında da Onur Kurt'un yanına Vefa Spor'dan Ümit Akbaş'ı kadrosuna kattı.
Ayrıca genç takım oyuncularından A takım kadrosuna alınan Aykut Altun, Emre Sinan Dağ, Mert Yavru, Eray Erdem, Serhat Yanık, Selim Akyıl ve Uğur Çakmak kadroda yer bulabilmek için mücadele edecekler.























Yorumlar