Çağdaş ve Fatih Elmas oldu



Kırmızı- Lacivertli ekip dün iki futbolcuyu daha renklerine kattı. Asmaspor’dan stoper Çağdaş Aşkar ile BAL takımlarından İzmir Çiğli Belediyespor’dan santrfor  Fatih Koyugölge ile anlaşmaya vardı


Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’da 10 Ağustos’ta Olağanüstü Genel  Kurul  öncesinde transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Şu ana kadar İç transferde; Hüseyin Yılmaz, Faruk Öcal, Fatih Deniz ve Kaleci Ahmet Arat’la nikah tazeleyen Kırmızı-Lacivertli ekip, dış transfer de de Düzcespor’dan forvet oyuncusu Eren Üntürk,Yeni Amasyaspor'dan  defans oyuncusu Ayhan Kaya, Devrek Belediyespor’dan Emrecan Özbay, Fatsa Belediyespor Cem Akbaba, Kdz. Ereğlispor Aytunç Topaloğlu ile kesin olarak anlaşmaya  varmıştı.
Dış transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Kırmızı- Lacivertli Süper Amatör Küme takımlarından Asmaspor’dan 1990 doğumlu başarılı stoper Çağdaş Aşkar ile  kesin olarak anlaşmaya vardı. BAL takımlarından  İzmir Çiğli Belediyespor’da  forma giyen tecrübeli golcü Fatih Koyugölge ile prensip anlaşmasına varan Kırmızı-Lacivertli ekip  bu futbolcuya da önümüzdeki günlerde imza attıracak.  2 orta hasa 2 stoper, 1 forvet, 1 ‘de kaleci alarak  kadrosuna güçlendirmeyi amaçlayan Kırmızı-Lacivertli ekip bu anlamda çeşitli futbolcular ile görüşmelerini sürüyor.
YENİ TRANSFERLERİMİZİ TANIYALIM:
ÇAĞDAŞ AŞKAR:  1990 doğumlu genç stoper Çağdaş Aşkar, geçen sene Deplasmanlı Amatör Küme’de şampiyon olan Asmaspor’da sergilediği performans ile  göz doldurdu. Birçok takımın transfer listesinde yer alan başarılı  futbolcu Zonguldakspor’u seçti. Futbola Araklı sporda başlayan Çağdaş,  Trabzon İdmanocağı, Arsinspor, Trabzon İdmangücü, Trabzon Telekomspor, Düzyurtspor ve geçen sene Asmaspor’da forma giydi.
FATİH KOYUGÖLGE:  1979 Kahramanmaraş doğumlu olan Fatih Koyugölge  geçen sene 19 maçta formasını giydiği Çiğli Belediyespor’da 14 gol attı. TFF 3. Ligde  187 maç 104 gol, TFF 2. ligde 124  maç 40 gol, Süper ligde 1 maç. PPT 1. ligde 7 maç, BAL ligi 19 maç 14 gol, A2 ligi 52 maç 26 gol, Türkiye Kupası 12 maç 4 gol ortalaması ile oynamış.
Bursa Merinosspor, Bursaspor, Yalovaspor, Oyak Renaultspor, Denizli Belediyespor, Bandırmaspor, Ünyaspor, Adıyamanspor’da profesyonel olarak futbol oynamış, Geçtiğimiz sezon amatöre dönen Fatih İzmin Çiğli Belediyespor  forması altında BAL’da 19 maçta 14 gol atmış. Kariyeri  başarılarla dolu olan tecrübeli golcü yeni sezonda Zonguldakspor’un başarısı için ter dökecek.

Yorumlar