Bayrampaşa’da 10 imza



Dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayrampaşaspor dış transferde 10 futbolcuya imza attırdı.
Bayrampaşaspor dış transferde şu ana kadar 10 futbolcuya imza attırdı. Yeşil-kırmızılılar öncelikli olarak Körfez Futbol Kulübü'nden forvet Gökhan Kılınç,
Yeni Malatyaspor'dan defans oyuncusu Ömer Hacısalihoğlu ve Orhangazispor'dan orta saha oyuncusu Tufan Deniz Gelen ile sözleşme imzalayarak start verdi. Bayrampaşaspor daha sonraki günlerde ise dış transferde anlaştıkalrı futbolculara çifter çifter imza attırdı. Yeşil-kırmızılı kulüp önce Turgutluspor'dan solbek Mehmet Sait Ulucan ve Azerbaycan'ın Süper Lig ekibi Sumgayıt takımından orta saha oyuncusu Can Akgün ile daha sonra da Medical Park Antalyaspor'dan sağbek Yusuf Onur Arıkan ve Tavşanlı Linyitspor'dan stoper Volkan Dikmen ile anlaştı. Bayrampaşaspor son olarak Kasımpaşaspor'dan orta saha oyuncusu Taner Yıldız ve defans oyuncusu Oğuzhan Barkın ile Çankırıspor'dan kaleci Ömür Hacısalihoğlu ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

İdari Menajer Göktuğ Bölükbaşı: Hepsi hedefleri olan genç futbolcular
Bayrampaşaspor İdari Menajeri Göktuğ Bölükbaşı yaptığı açıklamada, "Transfer çalışmalarımız hocalarımızın vereceği rapor doğrultusunda sürecek. Genç ve hedefi olan oyuncu kardeşlerimizi takımımıza kazandırmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar 10 futbolcu transfer ettik. Takımdaki kalan oyuncularımız ve yeni katılan oyuncularımızla taraftarımıza seyri güzel bir Bayrampaşaspor izlettireceğiz" diye konuştu.

Yeni futbolcuları tanıyalım

Gökhan Kılınç
1988 doğumlu olan Gökhan, futbola Ataşehir Doğuşspor'da 2002 yılında başladı. Gökhan Kılınç, 2004'te Beykoz 1908 AŞ'de profesyonel oldu. 2007'de yeniden amatöre dönüş yaparak Karasuspor, Akyazıspor ve Hür Gücü'nde oynayan Gökhan Kılınç, 2010'da yine profesyonelliğe geçerek Sancaktepe Belediyespor'da oynadı. İlk sezonunda 33 maçta 14, sonraki yıl 25 maçta 16 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu 2012'de Körfez Futbol Kulübü'ne transfer oldu. Geçen sezon 26 maçta oynayan Gökhan 5 gol kaydetti.
Ömer Hacısalihoğlu
1977 yılında doğan Ömer, futbola Altıntepsi Makelspor'da başladı. Küçükköyspor, Yıldırım Bosnaspor, Kasımpaşa, Torku Konyaspor, Giresunspor ve Yeni Malatyaspor takımlarında futbol oynadı. Defansta görev yapan Ömer, geçen sezon Yeni Malatyaspor'da 32 maçta forma giyerken, 1 gol attı. Kariyerinde 7 şampiyonluk gören Ömer bunlardan 3'ünü ise Bank Asya şampiyonluğu yaşayarak Süper Lig'e yükselerek yaptı.
Tufan Deniz Gelen1988 yılında İzmir'de doğan Tufan futbola 200 yılında Kuşadasıspor'da başladı. 2003'te Bakırköyspor'a transfer olan olan genç futbolcu 2008'de Manisaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Zeytinburnuspor, Mardinspor, Menemen Belediye, İzmirspor, Keçiörengücü ve son olarak da Orhangazispor takımlarının formalarını giydi. Orta sahada forma giyen Tufan Deniz geçen sezon Orhangazispor'da 32 maçta 5 gole imza attı.
Mehmet Sait Ulucan1987 yılında Kulu'da doğan Mehmet Sait Ulucan, 2006 yılında Bakırköyspor'da profesyonelliğe adım attı. 2008 yılında İstanbulspor'a transfer olan ve 5 yıl bu takımda oynayan Mehmet Sait bu sezon devre arasında Turgutluspor'a transfer oldu. Solbek mevkisinde oynayan genç futbolcu geçen sezon toplam 14 maçta forma giyerken 4 sarı kart gördü.
Can Akgün
1989 yılında Almanya'da doğan Can Akgün futbola Tenis Borussia Berlin takımının altyapısında başladı. 2008 yılında Berlin Türkiyemspor formasını giyen Can, 2010 yılında ise Berliner AK 07 takımına transfer oldu. 2013 yılında Azerbaycan'ın Sumgayıt PFC takımına transfer olan Can Akgün 13 maçta 1 kez fileleri havalandırdı. Her iki ayağını da kullanabilen Can forvet arkası oynuyor.
Yusuf Onur Arıkan
1991 yılında İstanbul'da doğdu. Futbola 2004'te G.Saray altyapısında başladı. Sarı-kırmızılıların tüm altyapı takımlarında yer aldıktan sonra 2009 yılında profesyonel oldu. 2011 yılında Medical Park Antalyaspor'a transfer oldu. Pendikspor ve Tekirova Belediyespor'da kiralık olarak forma giydi. Sağbek oynayan Yusuf Onur, geçen sezon Spor Toto 3. Lig'de Tekirova Belediyespor formasıyla 36 maça çıkarken, 1 gol attı, 5 sarı ve 1 de kırmızı kart gördü. Çeşitli kademelerinde 8 kez milli formayı giydi.
Volkan Dikmen1991'de Almanya'da doğdu. Hertha Berlin altyapısında futbola başladı. Hertha Berlin'in ikinci takımında oynarken 2010 yılında Kayserispor'a transfer oldu. Kardemir Karabükspor'da da forma giydikten sonra tekrar Almanya'ya dönerek Berlin Türkiyemspor'da oynamaya başladı. 2012 yılında bu kez Sancaktepe Belediyespor'a transfer olduktan sonra geçen sezon da Tavşanlı Linyitspor'da 2 maçta forma giydi. 1.91 boyundaki Volkan stoper olarak görev alırken, her iki ayağını da kullanabiliyor. Genç futbolcu çeşitli kademelerde 27 kez milli takım forması giydi.
Taner Yıldız23 Aralık 1992 Ilıca doğumlu. Futbola 2005 yılında Kocasinanspor'da başladı. 2008'de Kasımpaşaspor alt yapısına transfer oldu. 9 Mayıs 2011'de profesyonel olurken Kasımpaşa A2 takımında forma giydi. 2012 yılında yarım sezon İstanbulspor'da kiralık olarak oynadı. 1 PTT 1. Lig, 2 Süper Lig, 10 3. Lig, 1 Türkiye Kupası ve 76 A2 Ligi maçında forma giydi. Orta sahada forma giyiyor. 
Oğuzhan Barkın
24 Ağustos 1993 İstanbul doğumlu. Futbola 2003 yılında Esenler alt yapısında baaşladı. 2009 yılında Kasımpaşaspor altyapısına transfer oldu. 2012 yılında profesyonel olan genç defans oyuncusu lacivert-beyazlı takımın A2 takımında 41 kez forma giydi.

Ömür Hacısalihoğlu
6 Temmuz 1985 yılında Trabzon'da doğdu. Futbola 1999 yılında Trabzon amatör küme takımlarından Gülbaharspor'da başladı. 2002 yılında Akçaabat Sebatspor altyapısına transfer oldu. 2005'te takımıyla profesyonel sözleşme imzaladı. Daha sonra sırasıyla Arsinspor, Araklıspor, Divriğispor, Hatayspor, Batmanspor ve son olarak Çankırıspor'da forma giydi. Geçen sezon 18 maçta Çankırıspor kalesini korudu. 
HABER:PAŞAVİZYON

Yorumlar