Ahmet Şen, Hedefimiz 3 Lige çıkmak


2013-2014 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek ola Konya temsilcilerimizden Ç.Çumra Belediyespor  Kulüp başkanı Ahmet Şen, Sitemize özel yaptığı açıklamada şunları söyledi. Yeni sezonun ilk idmanını bugün gerçekleştiriyoruz. Bayram sonuna kadar çalışmalar kendi tesislerimizde sürdüreceğiz.

İkinci etap için Yozgat'ta kampa gireceğiz

Şen, ikinci etap çalışmaları için Yozgat’da kampa gireceğiz. Şuanda eksiklerimiz var yüzde 50 kapasite ile  sahada yer alıyoruz. Şuan ki idmana 17 kişi katıldı. Kadromuzu 27 kişiye çıkarmayı düşünüyoruz.  3 lige çıkmak için şampiyonluğa koşan İyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum. İddialıyız. Hiç olmazsa ikinci hedefimiz Konya’nın 3 takımından en üst sırada olmayı hedefliyoruz.   

Gücümüze Güç katacak

Teknik direktör Osman Durmuş hocamız çok kariyerli, kaliteli, antrenman yetenekleri çok güçlü, mümin hocamızla birlikte çalışacaklar faydalı olacaklarına inanıyorum. Konyamızda ilk defa Bal Liginde ilk defa profesyonel ayarında takım çalıştırmış olacak. Daha Önce Anadolu Selçukluspor alt yapısında çalıştığını biliyoruz gücümüze güç katacak dedi. 

Yorumlar