Şampiyon Kağıthane Çağlayan


Şampiyon Kağıthane Çağlayan
U19/2 Liginde lig başından beri kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Kağıthane Çağlayan ile Kale spor  Kağıthane Hasbahçe sahasında karşı karşıya geldi. Statü gereği gruptan bir takımın çıkacak olması müsabakanın önemini dahada arttırdı.


Maç öncesi oynadığı 11 karşılaşmanın 10 tanesinden galibiyetle ayrılan ve sadece ligin ilk yarısında Kalespor ile berabere kalarak namağlup ünvanını sürdüren Kağıthane Çağlayan, 28 puan toplayarak ikinci sırada yer alan Kalespor maçınıdanda galibiyetle ayrılarak bitime 2 hafta kala seyircisi önünde şampiyonluk kutlamak istiyordu.



Tribünlerin tamamı olmasa da büyük bir kısmını dolduran Kağıthane Çağlayan'lı taraftarlar ellerinde bayrakları ile takımlarına pozitif bir katkı sundular. KArşılaşmanın ikinci yarısında KAğıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç'ta ilçesinin takımına destek vermek amacı ile protokolde yerini aldı.


Müsabaka her iki takım açısından da telafisiz bir karşılaşma olduğu için, iki takım oyuncularıda oyuna dikkatli başladılar. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı golsüz geçildi. İkinci yarı rüzgarıda arkasına alan Kağıthane temsilcisi Furkan Baki ile golü bulunca saha da ve tribünler de büyük bir  çoşku yaşandı. Gol sonrası Kalespor biraz daha atak oynamaya başladı. Ancak rakibini kendi yarı sahasında kabul eden Kağıthane Çağlayan yakaladığı kontra toplarla rakip kalede gol pozisyonları bulmaya başladı. Defanstan Atılan uzun topa koşu yaparak defansın arkasına sarkan Kağıthane Çağlayan'ın santraforu Ümit Çakmak. Kalespor'un ümitlerini bitiren gole imzasını attı. Bu golle birlikte Kağıthane temsilcisi oyundaki kontrolü tamamen aline aldı. Müsabakada başka gol olmayınca Kağıthane Çağlayan sahadan 2-0 üstünlükle ayrılan taraf oldu. Kağıthane temsilcisi bu sonuçla bitime 2 hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.












Yorumlar