Hamidiye'den Son Tango...


Hamidiye'den Son Tango...
İstanbul 2. Amatör ligde bu haftaya kadar devam eden şampiyonluk ve bir üst lige çıkma mücadelesi Hamidiye Spor için dün oynana İstanbul Ünye maçı ile son buldu.Haftaya grubunda Altınyıldız Spor'un 2 puan gerisinde giren Hamidiye Spor tek hedef galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmada Tolga'nın golüne engel olamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.


Oysa müsabakalar başladığında Hamidiye'nin istediği olmuştu. Çeliktepe Ümit Spor ve Altınyıldız arasında oynanan müsabakadan Çeliktepe Ümit adına gol haberi gelmiş Nurtepe'de yüzler gülmeye başlamıştı. Ancak bu mutluluk çok uzun sürmedi. Gelen gol haberinden birkaç dakika sonra Tolga Şen İst. Ünyespor adına Hamidiye filelerini havalandırıyor ve gülen yüzlerin yerini karamsar ve şaşkın bakışlar alıyordu.


Bunun sebebi aslında yenilen golden ziyade, izleyicilerin Hamidiye Sporlu oyuncuların sahada gösterdikleri performansla bu maçı çevirebileceklerine inanmadıklarındandı. KArşılaşma bu sonuçla noktalandı. Haftayı Yıldız Spor'un ligden çekilmesi sebebi ile hükmen galibiyetle kapatan lider PTT, HAmidiye Spor'u Tolganın golü ile 1-0 'la geçen İst. Ünye ve Ç. Ümit maçından 1 puan çıkarmayı başaran Altınyıldız takımları 13. Gruptan 1. Amatör lige çıkan takımlar oldular.
Bu larşılaşma sonrası radikal bir karar alan Hamidiye Spor'lu yöneticiler son oynayacakları PTT maçına altyapı sporcularından kurulu bir kadro ile çıkacaklarını açıkladılar.










Yorumlar