Güney Yıldızı Liderliği Bırakmadı...


Güney Yıldızı Liderliği Bırakmadı...
Güney Yıldızı : 4 - Ulutepe : 2
Ligin ilk yarısını lider kapatan ve ligin büyük bir bölümünde liderlik koltuğunu işgal eden Ulutepe son haftalarda aldığı talihsiz sonuçlarla geriye düştü. Güney Yıldızı maçı ile tekrar liderlik koltuğuna oturma şansı yakalayan Ulutepe öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamadı. Haftaya lideer giren Güney Yıldızı aldığı bu galibiyetle koltuğu kaptırmadı. ncak grupta ilk 5 sırada yer alan kulüplerin puanlarının neredeyse eşit olması, son iki haftaya girilirken heyecanın devam edeceğini gösteriyor.


Karşılaşmaya Ulutepe rakibine oranla daha iyi başladı. Bunu karşılığında da Sadık ile 1-0 lık üstünlüğü yakaladı. Müsabakaya tutuk başlayan ev sahibi Güney Yıldızı ilk yarının sonlarına doğru oyunda dengeyi sağladı ve bu dakikalarda da beraberlik golüne ulaştı. İlk yarı bu sonuçla 1-1 sona erdi.


İkinci yarıda her iki takımda temkinli başladı. Her iki takımda bir kaza golü yememek istiyordu. Hata Ulutepe kalecisi Cuma'dan geldi. Topu kontrol etmek için hamle yapan Cuma kontrolündeki topu elinden kaçıronca top Güney Yıldızı forvetinin önüne düştü. Bu sefer Cuma tekrar topu kontrolüne almak isterken rakibine yaptığı hareketi hakem penaltı ile cezalandırdı. Topun başınaa geçen Engiğn kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi.


Geriye düşen Ulutepe beraberlik goılü için yüklenmeye başladı. Sık sık defansında açık veren Ulutepe'yi bu sefer Ferhat cezalandırdı. 3-1
Bu golden kısa bir süre sonra Cenk ile Ulutepe farkı bire indirdi. 3-2
Ulutepe kesinlikle bu maçtan puan çıkarmak istiyordu. Beraberlik golü için bastıran Ulutepe bu şansıda yakalamasına rağmen, kaleci Burakhan'ı aşamadı. Dönen topta hızla çıkan Güney Yldızı kendini rahatlatan gole İlhan'la imza atarak maçın skorunu belirledi. 4-2


Müsabakayı kalabalık bir seyirci topluluğunun dışında, bir çok kulüp yöneticisi ve teknik direktörde izledi.




 


Yorumlar