Düzce'de 2. İstanbul Finali... Damlaspor - Selimiye


Düzce'de 2. İstanbul Finali... 

Damlaspor - Selimiye
Düzce İstanbul takımlarına uğurlu geldi...
Dün oynadıkları yarı final maçlarında Adanaspor'u (Profesyonel) 2-0 ile geçen Damlaspor, Samsun KAdıköy karşısında 3-0 lık galibiyetle finale adını yazdıran bir diğer İstanbul temsilcisi Selimiye Spor ile karşılaşacak. Karşılaşma 18 Temmuz stadında saat 17.00'de başlayacak. İki takımımıza da bol şans diliyoruz.

Damlaspor adına görüşlerine başvurduğumuz DAmlasporlu yöneticiler "Bu sezon ligteki mücadelelerin de de oldukça başarılı bir grafik çizerek grubunda şampiyon olan Damla Spor  U16 takımı tüm Damlaspor severlerin de beklediği gibi yarın (29.06.2013) saat 17. 00'da Türkiye finali oynayacak.
Türkiye şampiyonası 1. tur müsabakalarında Çanakkale'de, 2. tur müsabakalarında da Eskişehir'de şampiyon olan olan U16 takımımız yarı final maçları için geçtiğimiz çarşamba gününden beri Düzce'de bulunuyor. İlk maçını bugün saat 16.00 Adana Spor ile oynayan takımımız bu müsabakayı 2-0 kazanarak finale adını yazdıran taraf oldu.
U-16 Teknik Sorumlusu Burak Hocamızı ve oyuncularımızı tebrik ediyoruz...
Bugün saat 17.00'da Selimiye Spor ile TÜRKİYE'nin EN İYİSİ olma yolunda mücadele edecek olan aslanlarımıza güveniyor başarılar diliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizlerle...." aöıklamasında bulundu.

Yorumlar