Çeliltepe Ümit Spor Kulübü'nden Kağıthane Kulüpler Birliği'ne Tepki...



Çeliltepe Ümit Spor Kulübü'nden Kağıthane Kulüpler Birliği'ne Tepki...

Geçtiğimiz haftalarda yapılan Kağıthane Kulüpler Birliği Genel Kurulunda eski başkan Sayın Hasan Cevahir tekrar seçilerek bir dönem daha  Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini üstlenmişti. Ancak bu seçimde Çeliktepe Ümit Spor kendilerine kongre ile alakalı olarak hiçbir tebliğin yapılmadığını söyleyerek
"Bizim kongreden her şey bittikten sonra, sizin yazdıklarınızdan öğrendik. Bu kongre nasıl yapılır, kulüplere neden tebliğ edilmez, eğer öyle ise kulüpler bu kongrenin neresinde yer alırlar. Bunlar bizim sorularımız, ayrıca bizim kulübümüz adına birde yönetime bir üyemiz girmiş. Biz Çeliktepe Ümit Spor Kulübü olarak böyle bir görevlendirme yapmadık. Kulüpler Birliği bizim adımıza görevlendirme yaptıysa bununda hesabını bize vermek zorunda. Bu kulübün bir yönetim kurulu ve başkanı var. Evet birlik yönetimindeki Adem Mat kulübümüzün üyesidir, fakat daha önce söylediğim gibi kendisine böyle bir görevlendirme de bulunmadık. Kendisininde bu konudaki savunmasını isteyeceğiz. Kulüpleri temsil edecek kişileri bu birlik kendisi mi seçiyor? neye göre seçiyor? Kulüp yönetimleri burada ne anlama geliyor?. "  açıklamasında bulundu.
Çeliktepe Ümit Spor Kulübü'nün Kağıthane Kulüpler Birliği'ne göndermiş olduğu yazıyı aşağıda yayınlıyoruz.


"

ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR KULÜBÜ 1973

KAĞITHANE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ BİRLİĞİ
YÖNETİM KURULU SAYIN BAŞKANLIĞINA

Sayın Başkan Değerli üyeler ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR KULÜBÜ yönetim kurulu olarak Birliğin(m)izin yeni seçilen yönetim kurulu ve diğer organlarına hayırlı olsun dileklerimizi sunarız.Görevi çocuklara Futbol oynamanın yanında iyi ahlak ,fair play ve etik kurallara uymayı öğretecek olan biz büyüklerin görevi daima onlara bu konularda örnek olmaktan geçer.Listenizde gördüğümüz üzere ÇELİKTEPE ÜMİTSPOR KULÜBÜNE gönlünüzden geçen bir başkan atamışsınız bu durumuda bir açıklama yapmak ve gerekli düzeltmeyi yapacak ciddiyette olduğunuza inancımız tamdır.

Saygılarımızla
Yön.Kur.adına
Başkan
Rıza Kaymakcı                                                                                                                                             "

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Helal olsun rıza başkan