4 ÇEKER U-14 GAZİOSMANPAŞA İLÇE KARMASI YARI FİNALDE



İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF)’nun bu yıl 2.sini organize ettiği İstanbul ilçeleri U14 Futbol turnuvası çeyrek final  maçında Gaziosmanpaşa U-14 İlçe Karması ile B.Çekmece U-14 İlçe karması Seyrantepe Sahasında karşı karşıya geldi.


MAÇIN SONUCU : GAZİOSMANPAŞA KARMASI :4 B.ÇEKMECE: 1
Maçın 5.dakikasında Gaziosmanpaşa İlçe Karmasından Yusuf'un defanstan ileriye çıkıp ceza sahasına ortaladığı topa dokunan Furkan takımın 1-0 öne geçiren golü atıp takımını rahatlattı. Bu golle  ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıdada üstün oyununu sürdüren Gaziosmanpaşa maçın ikinci yarısının 1.dakikasında Doğan'ın ara pasıyla, topla buluşan Furkan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımının ve kendisinin 2.golünü atmayı başardı. İkinci yarının 5.dk.sında Ali Samet'in kornerine Muhammed'in kafası ile skor   3-0 oldu. 25.dk.da ise ilk golde olduğu gibi Yusuf yine defanstan ileri çıkıp topu Furkan'la buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Furkan kendisinin 3. takımının 4.golünü atarak skoru 4-0 a getirdi. Maçın sonlarına doğru B.Çekmece korner atışı kullandı. Bu atışta Oğuz kafa ile takımının tek golünü atınca maçta 4-1 Gaziosmanpaşa'nın üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonuçla Gaziosmanpaşa yarı finale yükselip  Yarı Finalde Ümraniye karması ile Pazar günü F.Bahçe Dereağzı tesislerinde saat 16:00 de karşılaşama saatini  beklemeye başladı.















Saha : Seyrantepe Sahası
Hakem : Ömer Faruk Yavuz - Ramazan  Gülhan - Erol Ernek
Saha Komiseri : Seçkin Şeref

B.ÇEKMECE İLÇE KARMASI:
1.A.Berat Efendioğlu 8.Efe Uçar 6.Can Şahin 4.Çağatay Çubukçu 3.Cem Özdemir 7.Tolga Kulunalp 9.Emir Çalak 10.Ender Yağızer 11.Cem Ersavaş 5.Yavuzhan Çakır 15.Oğuz Kaan

17.Umut 2.Yunus Korkut
Teknik Sorumlu : Orhan Karataş

GAZİOSMANPAŞA İLÇE KARMASI:
1.Mert Yaşar 2.Metin Purut 3.Yusuf Levent 4.Engin Aktürk 5.Muhammet Çoban 6.Ömeri Faruk Yağcı 7.Doğan Soykan 8.Hasan Can Tunçel 9.Furkan Hasanoğlu 10.Ali Samet Eker 11.Veysel Ekinci

12.Orhan Kızıl 13.Enes Yazıcı 14.Barış Melikoğlu 15.M.Yusuf Özcan 16.Semih Kazak 17.Ercan Kızılkoca 18.Serdar Koca

Teknik Direktör : Alper Asım Özer

FOTO HABER : METİN AŞCI

Yorumlar