Yüksel Cırt'ı Uğurladık


Amatorun Dunyasi ekibinin mihenk taşı Yüksel Cırt ekip arkadaşlarımız tarafından düzenlenen şirin bir veda ile Konya semalarındaki yeni görevine uğurlandı.Yüksel Cırt'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.Çok kısa bir sürede hem yazılı hemde görsel basında söz sahibi olan Amatorun Dunyasi ekibinin tüm elemanlarına profesyonel teklifler
yağmur gibi yağıyor ve şu ana kadar dört arkadaşımız profesyonel teklifleri değerlendirdi ve sırada üç profesyonel teklif daha hayata geçmek üzere.Aramızdan ayrılan arkadaşlar profesyonel çalışmalarına devam edecekler ama Amatorun Dunyasi ekibine desteklerini fazlalaştırarak sürdürecekler.


Yüksel Cırt Arkadaşımızda bu kişilerden birisi ve ne kadar doğru işler yapıyoruz ki bir başka şehirden teklifler alıyoruz.Yolun açık olsun Yüksel Cırt,biliyorsun ki kalbimiz  hep seninle.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Kendinizde belirtmişsiniz; size ve amatör futbola bu kadar emeği olan adamı 'milkshake' ısmarlayarak mı uğurladığınız? Pehh! Karakterini geçiyorum, sadece yaptığı hizmetlerden dolayı daha iyi bir uğurlamayı hak ediyordu.

Yolun açık olsun Yüksel Cırt.
Adsız dedi ki…
tertemiz insanlar..başarılar. allah yolunuzu açık etsin..ensar TAYFA
Adsız dedi ki…
vay be..gerçekten bazıları bayram edecek bu habere..:(
Adsız dedi ki…
ne bayramı ya millet camia kimin ne mal olduğunu öğrendi
Adsız dedi ki…
ADAMSINIZ..Vural. F E R İ K Ö Y
Adsız dedi ki…
EFSANELER ÖLMEZ..DİKİLİTAŞŞŞŞŞ
Adsız dedi ki…
Seni sevmeyen ölsün yüksel abi.