Feriköy'de Birlik Günü.. Feriköy Kongresini Yaptı!


Feriköy Spor Olağan Genel Kurulunu dün akşam saatlerinde, Feriköy'de bulunan  Derviş Eroğlu Kültür Merkezi Teras katında yer alan Senfoor Cafe'de gerçekleştirdi. Olağan Genel Kurula katılımı sağlamak için mahalle ve civarlarına büyük pankartlar asarak duyurusu yapıldı.




220 den fazla üyenin katılımı ile gerçekleştirilen kongrede tek liste çıkınca kongre pek uzamadı. Divan Başkanlığı ve katip üyelerin belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak kongreye geçildi.


Faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporunun okunmasından sonra ayrı ayrı ibra edildi. Daha sonra bütçe gelir ve giderler okundu.Okunan bütçe oylamaya sunuldu. Bütçenin de ibrasından sonra ara verilerek listelerin Divan Kuruluna verilmesi istendi. Ancak sadece bir tek liste yönetime aday olunca açık oylama yapıldı, Kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alan liste Feriköy Spor'un yeni yönetimini oluşturdu. Yakın zamanda bir araya gelecek olan yeni yönetim idari görevleri dağıtarak açıklama yapacağını açıkladı.












Yorumlar