Edirneli Güreşçiler Birincilikle Döndü



Edirne Belediyesi Güreşçileri, 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü katıldıkları Çorlu Velimeşe Güreşleri’nde değişik boylarda önemli dereceler aldı. Çorlu Velimeşe Güreşleri’nde Başaltında Soner Totu, büyük ortada Asil Çelik birinci olurken, küçük orta büyük boyda Okan İriş ikinci, aynı boyda Tansel Umut da üçüncü oldu.

Küçük orta küçük boyda Nedim Anıl Gider birinci, Umut Geleç ve Sedat Çelik son sekize kaldı. Deste büyük boyda Gökhan Vurcanlı birinci olurken aynı boyda Ayhan Aktürk ise üçüncülük aldı.
Edirne Belediyesi Güreşçileri, 26 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleşen İstanbul Sultangazi Güreşleri’nde de önemli dereceler aldı. Başaltında Soner Totu üçüncü; küçük orta büyük boyda Serkan Üğdüler birinci, aynı boyda Tansel Umut üçüncü, küçük orta küçük boyda Sedat Çelik üçüncü olurken deste büyük boyda Gökhan Vurcanlı ise birincilik elde etti.
Güreşçilerin antrenörü Talat Çelik, Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde düzenlenen güreşlere katılarak, Kırkpınar öncesi önemli dereceler aldıklarını ifade etti. Çelik, şunları söyledi: “Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Başkanımız Hamdi Sedefçi’ye teşekkür ediyoruz. Kırkpınar Güreşleri’nde en iyi dereceleri alabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.”

Yorumlar