U11 MİNİMİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ BAŞLIYOR


U11 MİNİMİNİKLER FUTBOL ŞENLİĞİ BAŞLIYOR


Geçtiğimiz yıllarda geleneksel olarak İstanbul İl Başkanlığımızca organize edilen ve çocuklarımızın kız erkek ayrımı yapmadan birlikte futbolu eğlenceye dönüştürdükleri Miniminikler Futbol Şenliği bilindiği üzere bu yıl Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig ilan edildi.
U11 Miniminikler Futbol Şenliği adı altında oynanacak olan ligde yalnızca 2002 ve 2003 doğumlu lisanslı sporcular oynayabilecektir. Gruplar bölgesel olarak belirleneceğinden profesyonel veya amatör takım ayrımı yapılmadan gruplar oluşturulacak ve şenliğin bitiş tarihinin okulların kapanış tarihine yetiştirilmesi bakımından haftada iki maç olarak planlanacaktır. Okulların kapanış tarihi ile birlikte şenliğin bitirilmesi ile izne veya tatile gidecek çocuklarımızın ailelerinin de programlarında sorun yaşanmayacaktır.
18 Mayıs 2013 tarihi itibariyle başlayacak olan şenlik maçlarımızın 15-16 Haziran 2013 Tarihinde sonlandırılması planlanmakta olup şu ana kadar katılım bildirmeyen kulüplerimizin 10 Mayıs 2013 Çarşamba mesai bitimine kadar İl Başkanlığımıza bildirmeleri gerekmektedir. Kulüplerimiz lige katılım verip vermediklerini www.tffistanbul.org internet sitemizden Kulüpler bölümünden kendi kulüp isimlerini yazarak kontrol edebilirler. U11 Ligi’nin işaretli olması durumunda tekrar bildirimde bulunmalarına gerek yoktur. İşaretli olmayan ve katılmak isteyen kulüplerimizin anılan tarihe kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Gerekli hazırlıkların ve grupların belirlenebilmesi açısından 10 Mayıs tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Katılım başvurusu yaptığı takdirde grupların ilanından sonra ligden çekilen takımlar bir sonraki sezon şenliğe dahil edilmeyeceklerdir.
Ayrıca müsabakaların ½ sahalarda oynanacak olması sebebiyle merkezi bölgelerde tesisi bulunan kulüplerimizin istemeleri halinde yapılacak inceleme ve değerlendirme neticesinde tesislerinde bölgelerine ait müsabakaları oynanabilecektir.
Gereğini rica ederiz.
TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI

Yorumlar