Onun için dua edelim..



Hepimizin hayatımızda acı çekilen anlarımız olmuştur mutlaka ve olmaya da devam ediyordur. İçimizdeki acılar yaşanılan olaylardan dolayı çoğu zaman körüklenmektedir. Acılar sürpriz gelişmelerden dolayı bizleri üzüntülere de sevkediyor. İşte yaşadığımız ortak acılarımızdan biri sevgili arkadaşımız, kardeşimiz Mehmet BAYRAK.


Mehmet Bayrak lakabı “Bodur” futbolu ile büyülemişti futbolseverleri. Feriköy’de futbola başladı Van Spor ikinci ligde oynadığı zamanlarda Van spor formasını giymiş futbolcumuzdur. İş hayatında başarılı oldu. Evlendi çoluk, çocuğa karıştı ve 12yıl önce hayatın sürprizine yakalandı bir trafik kazası ve yatağa mahkûmiyet başladı. Tıpdaki tanımını tam yapamam ama halk deyimi ile kazadan sonraki hayatı yatağa mahkûm geceçekti. Mehmet bu izdiraplara rağmen hayata pes etmedi futbol maçlarına gelmenin bir yolunu buluyordu. Feriköy sevdası idi içindeki takım sevgisi. Feriköy paşa mahallesine başkan oldu. Hayata tutunuyor, hayatı seviyor ve yetişen iki oğluna geleceklerini hazırlamak istiyor. Acı hayat durmak bilmediğinden yatalak hayatında ayaklarında, bacaklarında sorunlar bitmek tükenmek bilmedi. Bana iki sene önce Hocam ya bacaklarımda sorunlar var acaba kestirsem benim için daha rahat olabilir mi? Diye danıştığında duyduğum üzüntüyü sizlere anlatamam. Özel arabasıyla güzel havalarda maçlara gidiyor, gezebiliyor ama izdirabı yüzünden okunamıyordu. Son günlerde tekrar ayaklarını kestirmek için düşünmeye başladı çünkü ayakları kendisine büyük acılar vermekte. Kendisini devamlı ziyaret ettiğimden hem futbolu konuşuruz hem geçmişi. Bu gün itibarıyla kendisi Çapa eğitim hastanesine ortopediden randevu aldı ve oraya gitti. Tek amacı var eğer her iki ayağı kesilirse daha rahat bir yaşam için yaşamak istiyor. Rahat oturabilmek ve rahat uyuyabilmek. Dayanabilirmi kendisi bu kadar acı ve izdiraba? Bence dayanır onun en büyük ideali çocuklarına iş kurabilmek. Allah Yardımcın Olsun güzel kardeşim, bizler O’NUN İÇİN DUA EDELİM.
Tedavisi inşallah kendisi için hayırlı olur. GEÇMİŞ OLSUN BODUR MEHMET. Çapa eğitim hastanesini ortopedi bölümü ikinci katta şimdi ayaklarının biri veya ikisinin kesilmesi için O Saati bekliyor tekrar ediyorum O’NUN İÇİN DUA EDELİM fotoğraflar=bir kız kardeşi- iki paşa mahallesi takımıyla- üç Feriköy lü sporcular ile. Dört  arkadaşlarıyla ve feriköy kaşkolü ile...




Yorumlar