Kağıthane : 2 - Özgenspor : 1


Kağıthane : 2  -  Özgenspor : 1
U19/2 ligi 8. grupta yer alan ve şampiyonluk iddiası taşıyan iki ekibin mücadelesi nefesleri kesti. Bu sene camiaya mutlaka şampiyonluk yaşatmak isteyen Kağıthane spor, haftaya lider giren Özgen Spor'u konuk etti.

Mücadeleye ev sahibi Kağıthane Spor rakibi karşısında baskı kurarak başladı. İlk önce rakibini durdurmayı planlayan Özge Spor bunu başardıktan sonra oyunda dengeyi kurarak, ani çıkışlarla Kağıthane kalesinde pozisyonlarbulmaya başladı. Yasin Karakule ve Erkan Güneş ile Kağıthane kalesini zorlayan Özgenspor aradığı golü 20. dakika da Yasin Karakule ile buldu.


Kendi yarı sahasının ilk metrelerinde topu kontrol eden Yasin, önündeki boşluğu iyi değerlendirdi. Kağıthane takımının sol kanat oyuncularının da müdahelede gecikmesini iyi değerlendiren oyuncu, sağdan direk cezaalanıa yöneldi. Ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşla takımını öne geçiren gole imzasını attı.
 

Gol sonrası oyun disiplininden kopan Kağıthane ilk yarının sonlarına doğru tekrar oyunda dengeyi kurmayı başardı. İlk yarının sonlarına doğru Özgen spor kalesini zorlayan Kağıthaneli genç sporular Tarık Türkmen'le beraberlik golüne kavuştular. Tarık'ın golü ile devreye 1-1 beraberlik ile girildi.


İkinci yarıda ev sahibi Kağıthane Spor'un sahada bariz bir üstünlüğü göze çarptı. Rakip kaleyi adeta abluka altına alan takım galibiyeti ve 3 puanı getiren golü ikinci yarı oyuna giren Küçük Yasin ile buldu. 2-1
Haftayı Özgen Spor galibiyeti ile kapayan Kağıthane aynı zamanda 3. hafta sonunda sıralamayıda değiştirdi.
Haftaya 4 puanla lider Özgen Sporun arkasından 2. olarak giren Kağıthan Spor bu galibiyetle 7 puana çıkarak, kendisi gibi 7 puanlı Karadolap ve Beylikdüzü Gelişim ile liderliği paylaştı.
Kağıthane iki hafta üst üste grubun çekilen takımlarından İstanbul Sivasve Giresun Emeksan ile karşılaşacağı için bu maçlardan 6 puan alarak Karadolap maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar