ARMUTLU HAYAT BULDU: 3-1



 Armutlu Belediyespor, ligin 29.hafta müsabakasında evinde konuk ettiği Mudanyaspor'u 3-1'lik net skorla geçerek bitime 1 hafta kala ligde tutunma yolunda avantajını arttırdı.

 Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Armutlu Belediyespor, ligden düşmesi haftalar öncesi kesinleşen Mudanyaspor'u ağırladı. Armutlu İlçe Stadyumu'ndaki karşılaşmada Siyah Beyazlılar, rakibini rahat yenmesini bildi ve Altınova'nın da Yenişehir'le deplasmanda berabere kalmasıyla rakibinin 2 puan önüne geçti.

Mücadeleye Armutlu Belediyespor çok iyi başladı. Karşılaşmanın henüz 9.dakikasında gelişen Armutlu atağında Gökay, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda dakikalar 30'u gösterdiğinde Siyah Beyazlı temsilcimizde sahneye çıkan Özgür, farkı 2'ye çıkaran isim oldu ve ilk yarı 2-0 Armutlu üstünlüğüyle tamamlandı.

Müsabakanın ikinci devresi çekişmeli geçti. Karşılıklı atakların olduğu bu devrede genel olarak oyunun kontrolünü elinde bulunduran Armutlu Belediyespor, 65.dakikada Özgür'le durumu 3-0'a getirdi. Bu golden 3 dakika sonra Mudanyaspor, Mustafa'nın ayağından bulduğu golle skoru 3-1 yaptı. Ancak kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Armutlu Belediyespor, Mudanyaspor'u 3-1'lik skorla geçerek 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Armutlu, grupta puanını 34'e çıkararak bitime 1 hafta kala Altınova'nın 2 puan üstüne çıktı. Armutlu Belediyespor, ligin son haftasında Büyükçekmecespor ile berabere kalsa bile önümüzdeki sezon da BAL'da mücadele etmeye hak kazanacak.

kaynak : ajansyalova.com

Yorumlar