1877 Alemdağ' ın Hedefi Büyük..4-2


 İstanbul U-19/2 ligi 20. Grupta Şampiyonlukta İddaalı Olan 1877 Alemdağ Kendi Evinde Maltepe Temsilcisi Girne Gençliksporu 4-2 Yenip Yoluna Devam Etti..

1877 ALEMDAĞ  4 - GİRNE GENÇLİK  2


 Güzel ve güneşli bir havada başlayan mücadeleye evsahibi 1877 Alemdağ hızlı başladı. Şampiyonluk yarışında kopmamak için mutlak kazanması gereken maçın 10. dk. baskılarının karşılığını aldı. Metin attığı güzel gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Baskılarını sürdüren evsahibi, 18. dk. Hasan ın uzaktan attığı sert şutun fileler ile buluşması sonucu farkı ikiye çıkardı. 2-0. 42. dk. Maçın yıldızı Hüseyin 30 metreden çok sert vurup golü attı, Girne Gençlik kalecisi Burak ın bu gole müdahalesi bile olamadı. İlk yarıda evsahibi ekibin 3-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya da hızlı giren evsahibi, Hüseyin le ataklar geliştirdi. 50. dk. Girne Gençlik Atağında Ferhat ceza sahası içinde topa vurmak yerine üzerine basıp düşünce takımı adına net pozisyonu harcadı. 67. dk. Girne Gençlik, Sefa ve Fahri ile peşpeşe pozisyonları değerlendiremedi. 75.dk. Alemdağ takımından oyuna sonradan giren Furkan attığı gol ile takımını 4-0 üstünlüğe taşıdı. 1877 Alemdağ maçın son dakikalarında defansının hataları ile kalesinde iki gol birden gördü. Girne Gençlik ten Sefa ve Dursun takımı adına golleri kaydederek maçın 4-2 bitmesini sağladılar. Önümüzdeki hafta 1877 Alemdağ, Başıbüyük deplasmanına giderken, Girne Gençlik takımı ise evinde Kartal Yuvası takımını misafir edecek.



SAHA : Alemdağ
HAKEM : M.Cem Büyük***, Erhan Saraçoğlu***, F.Erdem Akbaş***
SAHA KOMSERİ : Serkan Uygun
1877 ALEMDAĞ :  Abdulsamed****, Emirhan***, Hüseyin*
***, Okan****, Hasan****, Mert***, Serhat***, Gökhan***, Metin****, Sezer***, Ferhat***
YEDEKLER : Ahmet, Caner, Cihan, Furkan, Salih, Onur, Şafak

GİRNE GENÇLİK : Burak**, Mert***, Tuncay***, İsmail**, Mustafa**, Serkan***, Sefa****, Murat***, Tugay***, Fahri***, Dursun***
YEDEKLER : Çağdaş, Gökhan, Özer, Baran, Muhammet


kaynak : sehriistanbul.com.tr  / Murat Nazik

Yorumlar