VEFA Bir attı 6 aldı






Bölgesel Lig temsilcilerimizden Vefa takımı Namık Sevik stadyumunda oynadığı zorlu Kestel müsabakasından oyunun son dakikalarında Turgay'ın kazandırdığı gol ile üç puanı kazanmasını bildi.Büyükçekmece takımının Ayvalık karşısında deplasmanda galip haberi gelince kazanılan üç puanın önemi iki kat artmış oldu ve tabiki sevinci.
Müsabakanın genelinde temsilcimiz arzulu ve istekli bir oyun ortaya koydu.Rakip Kestel takımı kontrollü bir oyun ortaya koyup,defans ve orta sahayı kalabalık tutunca pozisyon üretmek çok zor oldu temsilcimiz için.İkinci devrede galibiyet golünü bulmak için sürekli varyasyonlar ve hücumda zenginlik yaratmak isteyen Vefa takımı kalabalık Kestel defansını aşmakta zorlandı.



Müsabakanın sonu geldikçe defans adamlarınıda öne çıkartan temsilcimiz aradığı golü stoper Turgay ile buldu ve altın değerinde üç puanın sahibi oldu.Ayvalık takımı kaybettiği haberi gelince bir anda 3 lig hesapları tekrar gündeme geldi.Müsabaka zaman zaman elektiriklensede tatsız olaylar yaşanmadı.Bu galibiyetin tek üzüntülü tarafı 88 dakikada oyundan atılan Oğuzhan Türkmen oldu.




Müsabakanın orta hakemi tarafından Vefa teknik direktörü Mesut hoca oyundan atılınca Yardımcı hoca Muharrem Yıldırım takımını başarı ile yönetti ve müsabakanıkn azanaılmasında önemli bir kenar yönetim örneği gösterdi.



Amatorun Dunyasi ekibi olarak temsilcimize 3 lig yolunda bundan sonra oynayacağı müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar