BATI TRAKYASPOR : 8 - İST. KASTAMONU : 1 (U-14)



U-14 Ligi 14.Grup kapsamında Batı Trakyaspor ile İstanbul Kastamonuspor, Merkezefendi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan Batı Trakyaspor 8-1 galip ayrıldı.

U-14 Ligi 14.grup son maçta Batı Trakyaspor ile İstanbul Kastamonuspor  Merkezefendi Stadı’nda karşılaştılar. Mücadelenin başında karşılaşma orta alan şeklindeydi. Ancak Batı Trakyaspor’un golleri bulmasıyla oyundaki hakimiyeti de artmaktaydı. İlk yarıda İstanbul Kastamonuspor kalesinde 5 gol görerek, devreyi 5-0 geride kapatmış oldu.


İkinci yarının başlamasıyla oyuncu değişikliğine giden İstanbul Kastamonu, ataklar yapsa da bu ataklardan sonuç alamadı. Yaptığı ataklardan çabuk dönmeyi başaramayınca, Batı Trakyaspor bu avantajları iyi değerlendirerek 3 gol daha buldu. Yediği 8 gole sadece 1 golle cevap veren İstanbul Kastamonuspor, Batı Trakyaspor karşısında mücadeleyi 8-1 mağlup tamamlamış oldu.


“O BİR HİF”
Altyapı maçlarının değişilmez konusudur hakem hataları. Gerçi hakemlerimiz de haklı, tek hakem her şeyi nasıl görsün! Birde tecrübesiz olan HİF hakemleri atandığında bazı mücadeleler tadından yenmiyor. Gerçi federasyonu da suçlamak doğru olmaz, tutup ta klasman maçlarına atayacak halleri yok. Karşılaşmanın hakemi Hamit Mürşit, mücadeleyi profesyonellikle yönetti ve kokartlı hakemlere taş çıkarttı. Oyundaki hakimiyetini iyi sağlayan Hamit Mürşit, gerektiğinde hocalardan daha önce koştu futbolculara. Tartışmasız bir maç yönetmesiyle geleceği parlak olan hakemlerimizden birisi, yolun açık olsun Hamit MÜRŞİT!


Haber / Foto : Ertuğrul AKDUMAN
STAT : Merkezefendi Stadı
HAKEM : Hamit Mürşit ****
SAHA KOMİSERİ : Üzeyir Yazıcıoğlu
BATI TRAKYASPOR : Enes, Berkay, Ebubekir, Talha, Yunus, Ercan, Fikrethan, Abdülsamet, Fatih, Gökhan, Gürkan
YEDEKLER :  Berat, Buğra, Talha, Ulaş, Göktuğ
İST. KASTAMONUSPOR : Fırat, Kadir, Oğuzhan, Yiğit, Cevher, Emir, Enes, Furkan, Mehmet, Burak, Yusuf
YEDEKLER : Abdullah, Emirhan, Fevzican, Cengizhan, Ağit, Esalettin, Ali



Yorumlar