TELSİZSPOR : 2 - BEŞTELSİZSPOR : 8 (U-14)



U-14 Ligi 12.Grup kapsamında Telsizspor ile Beştelsizspor Merkezefendi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan Beştelsizspor 2-8 galip ayrıldı.

U-14 Ligi son grupta son maçta ligin ortalarında bulunan iki takım Telsizspor ile Beştelsizspor Merkezefendi Stadı’nda karşılaştılar. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Beştelsizspor’du. Telsizspor’un 9 kişi olmasına karşın oyunda mutlak hakimiyet kuran Beştelsizspor karşılaşmanın ilk yarısında Telsizspor’un kalesine 4 gol atabildi. Telsizspor yediği ataklara cevap vermek istese de bu konuda pek başaralı olamadılar. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-4 Beştelsizspor galibiyeti ile noktalandı.


Mücadelenin ikinci yarısında ilk yarıyı aratmayan pozisyonlar yaşandı. Telsizspor’un 9 kişi olması ve kalesinde yaşadığı büyük eksiklik ile Beştelsizspor rahat bir oyun sergiledi. İkinci yarıda da Beştelsizspor, Telsizspor’un ağlarını 4 kez daha havalandırdı. Ancak Telsizspor bu gollere sessiz kalamadı ve rakibinin açıklarını iyi değerlendirip ikinci yarıda iki gol bularak skoru 2-8 yaptılar. Karşılaşmanın hakemi Murat Ayaydın bitiş düdüğünü çaldığında Beştelsizspor, Telsizspor’u 2-8 mağlup etmiş oldu.


Gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Saha Komiseri Üzeyir Yazıcıoğlu'na teşekkür'ü borç bilirim.




STAT : Merkezefendi Stadı
HAKEM : Murat Ayaydın ****
SAHA KOMİSERİ : Üzeyir Yazıcıoğlu
TELSİZSPOR : Furkan, Nurullah, Hakan, Orhan, M.Ali, Enes, Emir, Enes, Mustafa
YEDEKLER :  -
BEŞTELSİZSPOR : Volkan, Emircan, Sayit, Bilal, Allaattin, Ferhat, Utku, Faruk, Ahmed, Samet, İbrahim
YEDEKLER : Ramazan, Musa, Muhammet, Oğuzhan, Sefa, Murat, Yusuf

Haber / Foto : Ertuğrul AKDUMAN

Yorumlar