ŞEHREMİNİSPOR 2.AMATÖR'E İYİ BAŞLADI



2.Amatör Lig’e start verildi. Fatih Temsilcisi Şehreminispor ile Rami Yeni Mahallespor Fatih Mimar Sinan Stadı’nda karşılaştılar. Fatih Temsilcisi ilk maçında Rami Yeni Mahallespor’u 4-1 mağlup etti.

2.Amatör Lig 7.Grup kapsamında Şehreminispor ile Rami Yeni Mahallespor Fatih Mimar Sinan Stadı’nda karşı karşıya geldiler. İlk yarıda iki takımında lige başlama hırsı ve heyecanı sahaya yansıdı. İlkyarıda orta alan mücadelesine şahit olduk ve kıran kırana bir mücadele oldu. Karşılıklı ataklar yapması maçı hareketlendirdi. Şehreminispor ilk yarının son dakikalarına doğru, pozisyonu iyi değerlendirip golü bulan taraf oldu. Şehreminispor’un ilk golünü Salih attı ve Salih’in bu golü ilk yarının sonucunu belirleyen gol oldu.


İkinci yarıda Rami Yeni Mahallespor ilk yarının sonlarında yedikleri gole cevap vermek istedi. Ancak yaptığı ataklardan bir türlü sonuç alamıyorlardı. Maçın hakeminin ceza sahası içerisinde yapılan faulü Penaltı olarak değerlendirmesiyle Şehreminispor aradaki farkı 2’ye çıkarma fırsatı buldu. Topun gerisinde olan Oğuz penaltıyı gol ile sonuçlandırınca aradaki fark 2 olmuş oldu. Bu kararın ardından maçın tansiyonu yükseldi. Şehreminispor ikinci yarıda Mustafa ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmada 80. Dakikaya kadar tartışmalı pozisyonlar ve iki tane kırmızı kart vardı. Rami Yeni Mahallespor 9 kişi kalmasıyla oyundaki hakimiyeti oldukça azalmıştı. Defansif bir oyun sergileyen Rami Yeni Mahalle, sürpriz bir atak yaparak kalecinin önde olduğunu iyi görüp değerlendiren Rıdvan sayesinde aradaki farkı 2’ye düşürüp, skoru 3-1 yapmış oldu. Rıdvan’ın gol sevinicini hocasıyla paylaşmasını abartılı bulan karşılaşmanın hakemi Rıdvan’a da kırmızı kart göstererek Rami Yeni Mahallespor’u 8 kişi bırakmış oldu. 8 kişi kalan Rami Yeni Mahalle sadece defans yaparak karşılaşmayı tamamlamak isterken kalesinde bir gol daha görmekten kaçamadı. Oğuz’un 2.golüyle maçın skoru belirlenmiş oldu : Şehremini : 4 – Rami Yeni Mahalle : 1


Gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Saha Komiseri Mehmet Karagöz’e teşekkür'ü borç bilirim.,

Haber / Foto : Ertuğrul Akduman
STAT : Fatih Mimar Sinan Stadı
HAKEM : A.Burak Badem **, Emre Devran **, Selim Gezer ***
SAHA KOMİSERİ : Mehmet Karagöz
Şehreminispor : Gökhan, Mehmet, Bahadır, Hüseyin, Oğuz, Cenk, Kadir, Ufuk, Mustafa, Salih, Berke
YEDEKLER :  Nail, Yiğit, Aziz, Yücel, Yıldırım, Sezer, Mertcan
Rami Yeni Mahalle : Kaan, Ercan, Berhat, Serhat, Hüseyin, Okkan, Okan, Rıdvan, Emre, Umut, Erdem
YEDEKLER : Serhat, Serkan, Taner, Semih, Ömer, Mert, Cevdet



Yorumlar

ALKAN dedi ki…
bu takım bu sene namağlup ŞAMPİYON alkan demişti dersiniz sezon sonu