Küçükçekmece son dakikada üzdü 1-1











Bölgesel Lig temsilcilerimizden Küçükçekmece takımı iç sahada ağırladığı GönenBelediyespor takımı ile oynadığı müsabakadan 1-1' lik skorla ayrıldı ve son dakikada golü yediği düşünülürse üç puanı kaybeden taraf oldu diyebiliriz.Müsabakaya istekli ve dinamik bir başlangıç yapan temsilcimiz sonuca erken ulaşmak için oyunu hemen rakip kaleye yığmak ve bol pozisyon yaratma çabası içinde bir strateji ortaya koydu.
Deplasmana kontrollü bir futbol ve sonrasında kazanılacak pozisyonları gol ile taçlandırma niyetindeki Gönen takımı diri bir görüntü çizince temsilcimiz fazla gol pozisyonu üretemedi.İlk yarıda iki tarafında çabası gol getirmedi ve müsabaka başladığı gibi golsüz neticelendi.


İkinci devrede iki takımda zaman riski alıp hücumda adam çoğaltmaya başlayınca defans hatlarında zaman zaman hata yapmaya başladılar ve bunlardan bir tanesini Küçükçekmece takımı değerlendirdi ve SeyitAli takımını 1-0 öne geçirdi.


Yediği golden sonra daha açık bir futbol ortaya koyan Gönene Belediye spor takımı aradığı golü müsabakanın son anlarında Emrah ile buldu.Amatorun Dunyasi ekibi her iki ekibe de bundan sonra oynaycağaı müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar