Hamidiye Spor İlk Karşılaşmasında İstediği Sonucu Aldı...


Hamidiye Spor İlk Karşılaşmasında İstediği Sonucu Aldı...

Hamidiye Spor bilindiği gibi bölgenin hatta ilin sevilen ve herkes için olmasa da spor camiası içinde büyük bir kesim tarafından takdir edilen aynı zamanda da kısa sürede yaptıkları ile de saygı duyulan genç bir kulübümüzdür.


A takım serüvenine geçen sene başlamış, ancak yaşanan bazı olumsuzluklar(!) yüzünden 1. Amatörün kapısından dönmüştü. Bu sene de A takım kategorisinde lige katılan Hamidiye ilk maçında Nurtepe tesislerinde YILDIZ spor'u konuk etti. Tamamen genç bir kadro ile lige giren Yıldız Spor dönem dönem maçın temposuna ayak uydursa da tecrübeli oyunculardan kurulu Hamidiye karşısında pek bir varlık gösteremedi.
Karşılaşma Hamidiye Spor'un erken gelen penaltı golü ile başladı denebilir.  Karşılaşmanın 4. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Zeynel'in vuruşunu kaleci Yasin çeldi ancak defanstan önce ikinci hamleyi tekrar Zeynel yaptı 1-0.


Bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu. Yoğun bir  taraftar topluluğu önünde oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında da Hamidiye Spor'un etkin bir üstünlüğü göze çarptı. 60.' da Yıldız Spor cezaalanı önünde kazanılan serbest vuruşu kullanan Hamidiye mükemmel bir gole imza attı. Daha önce çalışıldığı belli bir hareketle Zekeriya takımının ikinci golüne imza attı.
Bu golden 5 dakika sonra topsuz alanda Hamidiye Spor'dan Zeynel'in direk kırmızı kart görmesi maçın ilginç görüntüleri arasına girdi. Bu dakikadan sonra sahada 10 kişi ile mücadele eden Hamidiye Engin ve Kadir'i ayağından iki gol daha bularak sahadan 4-0 lık üstünlükle ayrıldı.


Stad :Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sahası
Hakemler : Servet Irklı***, Faruk Özkıran***, Hüseyin Türkoğlu***
Saha Komiseri : Fadıl Kuş
Hamidiye Spor : Samet***, Ali***, Eray***, Mehmet**, Bahadır***, Yunus***(Berkun**), Engin***,   Zeynel***, Uğur*** (Kadir**), Tuncay***, Zekeriya***
Teknik Direktör : Recep Aykutalp
Yıldız Spor : Yasin**, Kaan Karataş*, Talha*, Mehmet*, Berk*, Gökberk*, Alper*, Kaan Kavraz*, Kürşad*, Cem*, Okan*
Teknik Sorumlu (Yönetici) : Erdoğan Sevim

fotoğrafların devamı için lütfen tıklayınız...

Yorumlar