Bu sezon maçlar hastane koridorlarında oynanacak gibi duruyor.



“Biraz sert olmadı mı?” Bu sezon maçlar hastane koridorlarında oynanacak

Bu hafta özellikle profesyonel lige akretidem olmasına rağmen amatör lige biraz önem vereyim istedim istemesine fakat izlediğim iki maç vardı bu hafta yeni başlayan 2. Amatör lig maçları için cumartesi Bahçeköy Stadı, Pazar ise Çayırbaşı stadındaki maçları tercih ettim.

Yazdan kalma öyle güzel bir hafta sonu yaşadık ki futbol oynamaya son derece müsait.  Takımlar üzerinde yeni başlayacak olan liglerinin heyecanı bir o kadar da stresi açıkça görülüyordu.

2. Amatör Kanlı Başladı... 
Cumartesi günü Bahçeköy Orman Fakültesi sahasında oynanan Sarıyer Madenspor,- Yavuz Sultan Selim maçını takip etmek için bulunduğum statta başlama düdüğüyle bir anda saha içinden kemik sesleri tekmelerin havada uçtuğu itirazların hat safada olduğu bir maç izledim. Sertliğe son derece taviz vererek maçın atmosferini düşüremeyen maçın Orta Hakemi ( isim vermeyeceğim) maça damgasını vurdu. Bir gün sonra Pazar günü Çayırbaşı Stadında rastladığım yine aynı hakemimiz, 2. Amatör Lig maçı olan Pınarspor- Ayazağa Esenspor maçını yönetti. Ne hikmetse bir gün önce izlediğim neredeyse herşeyi ile aynı yönetimle karşımıza çıktı. Ne tesadüftür ki iki maçta da 35’dakika 4 futbolcudan 3’ü hastaneye kaldırıldı.

Öyle görünüyor ki bu sezon maçları hastane koridorlarında takip edeceğiz.

Gözlemci olsaydım vereceğim not 7,9 olurdu. Neyse ki değilim herkes işini yapmalı bakalım not ne olacak. 













Yorumlar

Adsız dedi ki…
yazıklar olsun futbolun böylesine insanlık dışı görüntüler yetkililerin acil karar verip ligten çeksinler bu takımları nereye gidiyosuz