Sarı lacivert bağış





Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği, Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyada onlarca kişi kan bağışlarken, Sarı Lacivertli taraftarlar Fenerium Tırı’ndan lisanslı ürün almayı da ihmal etmedi.

TORBALI Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz haftasonu önemli bir etkinliğe imza attı. Dernek yönetimi, Kızılay ile ortaklaşa olarak kan bağışı kampanyası düzenledi. Onlarca Fenerbahçeli taraftar kan bağışında bulundu. Organizasyon kapsamında Fenerium Tırı da ilçeye geldi. Fenerium ürünlerinin satışının gerçekleştirildiği organizasyonda ayrıca Fenerbahçe Kartı ve Fenercell Kartı’nın satışları da gerçekleştirildi. Organizasyon ile ilçedeki bütün Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getirdiklerini belirten Dernek Başkanı İlkay Öztaş, “Dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Bugünkü kan bağışı kampanyamızla da ülkemizdeki kan ihtiyacına bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
HER TAKIMIN TARAFTARI KAN VERDİ
İLÇENİN en aktif yapıya sahip derneklerinden olan Torbalı Fenerbahçeliler Derneği, geçtiğimiz cumartesi günü önemli bir organizasyon gerçekleştirdi. Derneğin Ertuğrul Mahallesi Sadık İleri Bulvarı’ndaki lokalinde Kızılay ile birlikte bir kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Saat 13.30′te başlayan kan bağışı kampanyası gün içerisinde büyük ilgi gördü. Organizasyona, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koyuncu da katıldı. Fenerbahçelisinden Galatasaraylısına, Beşiktaşlısından Trabzonsporlusuna kadar onlarca Torbalılı taraftar, kan bağışında bulunmak için adeta sıraya girdi. Atkılarını, şapkalarını ve formalarını giyenler kan bağışına koştu. Onlarca kişi kan bağışında bulunurken, gösterilen ilgi gerek Kızılay yetkililerini gerekse de dernek yönetimini fazlasıyla memnun etti. Öte yandan kan bağışında bulunan  vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.
LİSANSLI ÜRÜNLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
KAN bağışı kampanyasını da fırsata dönüştüren dernek yönetimi, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ait olan Fenerium Tırı’nı da ilçeye getirterek, Fenerbahçeli taraftarların lisanslı ürünleri almasını sağladı. Formasından atkısına, şapkasından montuna kadar yüzlerce çeşit ürün Fenerbahçeli taraftarların beğenisine sunuldu. Kan bağışında bulunanlar soluğu Fenerium Tırı’nda alırken, kendilerine veya sevdiklerine birçok ürün almayı ihmal etmedi. Öte yandan Fenercell ve Fenerbahçe Kart’ının da satışları gerçekleştirildi. Birçok fırsattan yararlanmak isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, bu kartları ve lisanslı ürünleri alarak hem ihtiyaçlarını giderdiler hem de kulüplerine destek oldular. Üçlü organizasyonun çok verimli geçtiğini dile getiren İlkay Öztaş, “Etkinliğimiz çok verimli geçti. Gerek kan bağışı gerekse de ürün satışında hedeflerimize ulaştık. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde  konuştu.

Yorumlar