Salihli Belediyespor'un Futbol ve Voleybolda Zirve Mücadelesi Sürüyor






Futbolda, Bölgesel Amatör Ligi 8.Grup'ta yarın İzmir Özel İdaresi'ni konuk edecek Salihli Belediyespor'un teknik direktörü Hasip Ertürk, taraftar desteği beklediklerini söyledi.Futbolda, Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup'ta yarın İzmir Özel İdaresi'ni konuk edecek Salihli Belediyespor'un teknik direktörü Hasip Ertürk, taraftar desteği beklediklerini söyledi.

      Ertürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarınki müsabakayı kazanmaları halinde sıralamada rakiplerinin önüne geçeceklerini ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarını kaydetti.
      Müsabakanın kendileri için dönüm noktası olduğunu bildiren Ertürk,
      "Kazanmamız, ligdeki iddiamızı devam ettirmek açısından önemli. Rakibin konumu, durumu ve ihtiyacı bizi çok ilgilendirmiyor. Kazanmak için sahaya çıkan bir Salihli Belediyespor olacak. Tüm Salihlili taraftarlarımızı bizi maç boyunca desteklemeye çağırıyorum" diye konuştu.
      -Voleybol-
     Bayanlar Voleybol 2. Lig (A) Grubu'nda mücadele eden Salihli Belediyespor'un antrenörü Gül İlter, yarın Çanakkale Belediyespor ile yapacakları karşılaşmada hedeflerinin 3 puan olacağını söyledi.
    İlter, yaptığı açıklamada, ligin sonu yaklaştığını belirterek, grubu lider tamamlamak için yarınki müsabakayı mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek,
    "Play-off'u garantiledik ancak bizim hedefimiz bu sezon ligi şampiyon bitirebilmek. Tüm hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yaptık. Saha ve seyirci avantajımızı da çok iyi kullanarak galip gelen ve 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz" dedi.

Yorumlar