Manyas Şampiyon Oldu




Şampiyonluğunu 4 hafta önce ilan eden Manyas Belediyespor deplasmanlı amatör lige yükseldi.
Manyas ilçesinde, birinci amatör küme Marmara grubunda şampiyonluğunu 4 hafta önce ilan eden Manyas Belediyespor deplasmanlı amatör lige yükseldi.

Oynadığı ligin son maçında yine bir Manyas takımı olan Kızıksaspor’u 9-0 mağlup eden Manyas Belediyespor’a şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Erol Kılıç, takım kaptanı Erhan Gözel’e İGM üyesi Serdar Erçel ile birlikte verdi. Maç günü vefat eden babasını toprağa veren takım kaptanı Erhan Gözel, buruk bir mutluluk yaşadığını, ancak her şeye rağmen kupanın sahibi oldukları için mutlu olduğunu söyledi.
Manyas Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Demircan, takımın tüm oyuncularının Manyaslı olduğunu ve başarılı bir sezon geçirdiklerini, namağlup şampiyon olmanın haklı gururunu yaşadıklarını açıkladı.
Takımın antrenörü Harun Sayraç ise, “Şampiyonluğa inandık ve başardık, birkaç takviye ile önümüzdeki sezon mücadele edeceğimiz deplasmanlı amatör ligde de söz sahibi olacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.
Maçın sona ermesi ile futbolcular ve taraftarlar sevgi yumağı oluşturdu. ASKF il temsilcisi Erol Kılıç, Manyas Belediyespor’un yanı sıra Balıkesir birinci amatör küme körfez grubunda Havran Fatihspor, merkez A grubunda Susurlukspor, B liginde ise Yakupköyspor’un bu sezon guruplarında şampiyon olduklarını, gelecek yıl deplasmanlı amatör ligde mücadele edeceğini söyledi.
Share

Yorumlar