İSTANBUL SÜPER AMATÖR' DE HEYECAN BAŞLIYOR!...


İSTANBUL SÜPER AMATÖR' DE HEYECAN BAŞLIYOR!...

İstanbul Süper Amatör Ligleri sona erdi ve guruplarında ilk iki sırayı alan 12 takım Bal Ligine yükselmek için şimdi yeni bir heyecan sardı İstanbullu amatör futbol severleri.
İstanbul amatör ligleri başladığında bilhassa büyük hedefler için kadro kuran takımlar ile mütevazi takımların çekişmeleri sezon içersinde heyecan fırtınası olarak yaşandı. Birinci Türkiye liglerinde oynamış olan Zeytinburnu spor Bal ligini hedeflerken bir alt kümeye düşmesi bence sürpriz oldu. Keza Küçük köy Spor hedefinin uzağında kaldı. Yıllardır Türkiye Liglerinin takımı olan Alibeyköy Spor hedefinin gerisinde gelecek sezonun hesaplarını yapmaktadır.



Anadolu Hisarı keza hedeflerinin çok gerisinde kalarak bir alt kümeye düştü. Benim dikkatimi çeken bir başka noktada bir önceki sezonda Trakya takımları çok başarılı olurken bu sezon play of da oynayacak takımlarının olmaması yadırgandı. Şimdi Bal Ligi için mücadele edecek olan Çengelköy Spor, Bayrampaşa Tuna Spor, Yeniköy Spor, Selimiye Spor, Yeni Bosna, İfa Spor, Dolayoba Spor, Kazım Karabekir Mevlana Spor, Halide Edip Adıvar Spor, Kuştepe Spor, Feriköy Spor ve Arnavutköy Belediye Spor. Bu arada Şişli İlçesinin değerli takımlarının kendi aralarında yapacakları maçlar play of maçlarının bir başka heyecanı olacaktır. İlk defa birbirleriyle karşılaşacak olan takımlarımızın bu yönden de heyecan yaşamaları bence ayrı bir tad yaşatacak futbol severlere.





Bu ligin favorisi bence olamaz. Oynanacak onbir final maçları var her takım için. İlk haftadan son haftaya kadar telafisi olan ama acıması olmayan bir lig bizleri beklemekte. Her kes formda olmak zorunda. Sporcuların formu kadar yöneticilerin anlayışı, teknik adamların sabırlı ve hazmedici olmaları kaçınılmaz olmaktadır. Hakemlerimiz zaten geleceğin parlayan yıldızları olmaktadır. Kendilerinin yardımcıları olan Saha Komiserleri görevlerinin yanında giyim ve kuşamları ilede
sporun bey efendileri olarak görev yapacaklar. Stadlarımızda görev yapan değerli görevlileri her zaman olduğu gibi zevkli ve meşakkatli bir görev daha kendilerini beklemekte.


Sporumuzun büyük destekçisi emniyet güçlerimiz her zaman Stadlarımızda güvenliği sağlamaktalar hele böyle bir turnuvada kendileri her zaman olduğu gibi Stadlarımızda olacaklar. Tabi biz haberciler olarak imkânlarımızın dâhilinde siz değerli sporseverlerimize haberlerimizi doğru ve sağlıklı bir şekilde ulaştırabilmek için statlarda olmak için çalışacağız. Sporun her dalının en büyük ortağı, destekleyicisi, aşığı olan seyirciler ve taraftarlar tribünlerin değişmez değerleri olarak orada bulunacaklar.


Gözlemci arkadaşlarımıza federasyon temsilcilerine kolaylıklar dilerim. Takımlarımıza bu güzel organizasyonda güzel futbol, dostluk ve başarılar dilerim. Şenlik başlıyor. Emeği geçenlere spor adına teşekkür ederim.



Yemen Ekşi oğlu; sağlığını bir kenara koyarak bizlere hizmete devam ediyorsun sana amatör futbol adına teşekkür ederim. Bir müjde verdin inşallah sağlıkçıları futbol sahalarında görürüz. Yeni lig play
of İstanbul amatör futbol severlere hayırlı olsun.
BÜTÜN MÜCADELE
EDECEK OLAN TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM.

Haber / Foto : Orhan Budak

Yorumlar