Gönen Belediyespor'da Hedef Büyükçekmece




Mudanya deplasmanından 1 puanla dönen ve dünü izinli olarak geçiren Gönen Belediyespor, Büyükçekmece-spor maçı hazırlıklarına bugün start verecek.

Teknik sorumlu Engin Yıldırım yönetiminde 4 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ederek, 7 puan toplayan Gönen Belediyespor, 3 Mart Pazar günü sahasında konuk edeceği Büyükçekmecespor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Puan cetvelinde 10. sırada bulunan yeşil beyazlılar, İstanbul’da oynanan ilk maçta 0-0 berabere kaldığı rakibini taraftarlarının da desteği ile mağlup edip 3 puanı hanesine yazdırmak istiyorlar. Gönen Belediyespor, ilk maçta 65. dakikada Emin’le golü bulmuş ancak rakip Büyükçekmecesporluların bile anlayamayacağı şekilde, vuruş öncesinde Emin’in faullü hareket yaptığı gerekçesiyle golü geçersiz saymıştı.
Emrah Mudanya’da Siftah Yaptı
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta ligde kalma mücadelesi veren Mudanyaspor’a konuk olan Gönen Belediyespor maçtaki sayısını Emrah’la buldu. Emrah bu golle yeşil beyazlı forma altında ilk golüne imza attı. Mudanyaspor 5. dakikada gole çok yaklaştı. Sağdan ortalanan topa Mustafa sert vurdu kaleciden dönen top üst direkten kornere çıktı. 22. dakikada Gönen’in kazandığı korner atışında altı pas içinde karambol oluştu. Topla buluşan Emrah düzgün vuruşla takımını 1–0 öne geçirdi. 43. dakikada Mudanyaspor’un beraberlik golü geldi. Sağ kanattan ortalanan topu Gönen savunması duraklayınca Sadık eşitliği sağladı 1–1 ilk yarı da bu skorla bitti. İkinci yarıda mutlak üç puan alma çabası içinde olan Mudanyaspor rakip kaleye yüklendi. 65. dakikada Emir’in kestiği top önce yan direğe çarptı daha sonra da maçın başarılı ismi Sanat topu uzaklaştırmakta güçlük çekmedi. 69. dakikada bu defa da ikinci yarı oyuna giren Osman’ın şutu 90’dan çatala vurarak avuta çıktı. Gol baskısını arttıran Mudanyaspor 89’da Mustafa’nın ayağından gol kazandı ancak orta hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermeyince maçın son iki dakikası elektrikli bir havada geçti. Mudanyasporlu taraftarlar galibiyet golünü vermeyen hakemleri protesto ettiler.

Yorumlar