Etispor gol oldu yağdı




Bahardan kalma açık ve güneşli bir havada oynanan; Burak Kalkandelen, Gürkan Özcan ve Niyazi Hakan Dinkçi hakem üçlüsünün başarıyla yönettiği karşılaşmaya Etispor’un vuruşu ile başlandı. İlk 20 dakikası karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 21′inci dakikasında rakip defansın arkasında topla buluşan Zafer’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşu ağlarla buluştu. 1-0

Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Etispor, ikinci golüne yine Zafer’le ulaştı. Dakikalar 26′yı gösterdiğinde kornerden gelen topla arka direkte buluşan Zafer, kafayla topu ağlara göndererek skoru 2-0′a taşıdı.
Karşılaşmanın 34′üncü dakikasında Feridun’la başlayan atak sonrası sol tarafta topla buluşan Sinan’ın arka kale direğine doğru gönderdiği topla kale sahası içerisinde buluşan Çağın kalabalık defansa rağmen topu ağlara gönderince skor 3-0 oldu.
Dakikalar 40′ı gösterdiğinde Ahmet Tarcan’ın rakip defansın arkasına doğru attığı derinlemesine topla buluşan Uğur, rakip takım kalecisini de geçmesine rağmen topu boş kale yerine auta gönderince Etispor mutlak bir golden oldu. ilerleyen dakikalarda her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 Etispor’un üstünlüğü ile kapandı.
Etispor karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. oyunun 55′inci dakikasında ceza sahası köşesinde topla buluşan Uğur’un sert şutunu kaleci aynı güzellikte çıkardı.
Bir buçuk sezondur askerlik görevi nedeniyle takımdan uzak olan ve karşılaşmanın 57′inci dakikasında oyuna giren İbrahim Deniz’in ara pasıyla buluşan Uğur, rakip takım kalecisini de çalımlayarak 60′ıncı dakikada boş kaleye gönderdiği topla Etispor’u 4-0 öne geçirirken, Etispor forması altında ilk golünü atarak şeytanın bacağını kırmış oldu.
Golden iki dakika sonra önce İbrahim Deniz’in karşı karşıya kaldığı pozisyonda Edincikspor kalecisi Mehmet Can başarılı olurken, Ardından gelişen atakta Yiğitcan’ın kaleciyi de geçen vuruşu direkte patladı.
Karşılaşmanın 75′inci dakikasında topu ağlara gönderen Zafer Hat Trick yaparak skoru 5-0′a taşıdı. Karşılaşma 5-0 olana kadar cılız ataklar geliştiren Edincikspor ilk ciddi atağını karşılaşmanın 78′inci dakikasında ceza sahasına doğru gönderilen topla buluşan Hasan’ın kafa vuruşunda yakalasa da kaleci Ahmet güzel bir refleksle topu kornere gönderdi. Devamında kullanılan kornerden gelen topla buluşan Ercan’ın sert ve düzgün vuruşunu yine aynı güzellikte Ahmet kurtardı.
Dakikalar 85′i gösterdiğinde İbrahim Deniz’in rakip takım defansın arkasına doğru derinlemesine gönderdiği topla buluşan Uğur, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye vurmak yerine daha boş pozisyonda bulunan Genç Sercan’a al da at dercesine pasını Sercan, boş kaleye göndererek maçın skorunu belirledi. 6-0
Etispor ligin 21′inci haftasında alınan bu galibiyetle puanını 31′e çıkarak ikili averaj sonrası sıralamada 7′inci sırada yer buldu.

Yorumlar