Büyükçekmece Spor'a Süpriz Bir Ziyaret Yaptık









Bölgesel Lig temsilcilerimizden Büyükçekmece takımının idmanına süpriz bir çat kapı ziyarette bulunduk ve çok izlenimler edindik.Büyükçekmece takımı Kurt hoca,tecrübeli çalıştırıcı Şenol Demir ve Yardımcısı Hasan Yazıcı önderliğinde mükemmel bir idman gerçekleştirdi.İdmana katılan sporcuların arzulu,hırslı ve enerji dolu gayretli performansları teknik heyetin yüzünü fazlasıyla güldürdü.Bu hafta deplasmanda karşılaşacağı zorlu Gönen Belediyespor müsabakası hakkında görüşlerini aldık ve çarpıcı açıklamalarda bulundu sevgili hocamız.
Zorlu bir deplasmana gideceğimizin bilinci içindeyiz.Sizde görüyorsunuz takımın antrenman temposu ve futbolcuların konsantresi harika.Zorlu deplasmandan üç puan çıkartacağımızı düşünüyorum.




Bir önemli  konuyuda sizin aracılığınız ile gerekli mercilere iletmek istiyorum.Artık negatif yaklaşımların,şiddetin ve kaba kuvvetin Türk futbolunun yakasından düşmesi gerekir.Her gittiğimiz deplasmanda bir çok ağza alınmayacak,mevzusu bile çok yanlış durumlarla karşılaşıyoruz.

Bu davranışlardan kurtulmadığımız sürece futbolda bir yere gelme şansımız yok.Dunyasi ekibi olarak Büyükçekmece takımına zorlu Gönen Belediyespor müsabakasında bol şans ve başarılar diliyoruz.




Ziyaretimiz esnasında bizlere mükemmel bir ev sahipliği yapan kulüp müdürü Murat Sayın'a teşekkürlerimiz sunuyoruz.

Yorumlar