Bucaspor’un yıldızları Torbalı’dan





Bucaspor’un Geleneksel Futbol Turnuvası son buldu. Turnuvaya Bucaspor Okulu’ndan takımlar katıldı. Torbalı, Bucaspor’un da katıldığı turnuvada başarılı olurke, 4 futbolcusu da Bucaspor altyapısına seçildi

TOR­BA­LI Bu­cas­por Oku­lu ça­lış­ma­la­rı­na de­vam edi­yor. Ça­lış­ma­la­rı­nı Met­ro­park Spor Te­sis­le­ri’n­de ger­çek­leş­ti­ren spor­cu­lar, haf­ta­nın 2 gü­nü ant­ren­man ya­pa­rak ken­di­le­ri­ni ge­liş­ti­ri­yor. Geç­ti­ği­miz haf­ta­lar­da İz­mir Bu­cas­por te­sis­le­rin­de dü­zen­le­nen Ge­le­nek­sel Bu­cas­por Tur­nu­va­sı’n­da yer alan Tor­ba­lı Bu­cas­por Fut­bol Oku­lu, mi­nik grup­ta bi­rin­ci olur­ken yıl­dız gru­bun­da üçün­cü ol­du. Ba­şa­rı­lı bir so­nuç­la il­çe­ye dö­nen Tor­ba­lı Bu­cas­por Fut­bol Oku­lu, ha­zi­ran ayın­da ya­pı­la­cak olan bü­yük tur­nu­va­ya ha­zır­la­nı­yor. İz­mir Bu­cas­por Te­sis­le­ri’n­de ya­pı­la­cak olan tur­nu­va­ya Tor­ba­lı’­dan mi­nik ve yıl­dız ta­kım­lar yer ala­cak. 4 ay son­ra ya­pı­la­cak olan tur­nu­va­ya 25 ta­kı­mın ka­tı­la­ca­ğı bil­di­ril­di. Ba­şa­rı­lı ola­cak olan ta­kım ve oyun­cu­la­ra ödül­ler ve­ri­le­cek.
4 FUT­BOL­CU ALT­YA­PI­YA SE­ÇİL­Dİ
İZ­MİR Bu­cas­por Te­sis­le­ri’n­de ya­pı­lan tur­nu­va­da, Tor­ba­lı Bu­cas­por Oku­lu ka­li­te­si­ni gös­ter­di. mi­nik ve yıl­dız ka­te­go­ri­sin­de ya­pı­lan maç­lar­da ba­şa­rı­lı olan Tor­ba­lı Bu­cas­por ta­kı­mı tur­nu­va­ya ade­ta dam­ga­sı­nı vur­du. Oy­na­dık­la­rı fut­bol­la iz­le­yen­le­ri ken­di­le­ri­ne hay­ran bı­ra­kan Tor­ba­lı­lı fut­bol­cu­lar, de­re­ce el­de ede­rek or­ta­ya koy­duk­la­rı per­for­man­sın da hak­kı­nı al­mış ol­du. Tur­nu­va son­ra­sın­da Bu­cas­por­’un alt­ya­pı ant­re­nör­le­ri Tor­ba­lı ta­kı­mın­dan 4 fut­bol­cu­yu da bün­ye­si­ne seç­ti. Mu­ham­med, Fa­tih, Bur­han ve Ozan bun­dan böy­le Bu­cas­por alt­ya­pı­sın­da ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­re­cek. Bu­cas­por­’un alt­ya­pı­sı­na se­çi­len spor­cu­lar, ça­lış­ma­la­rı­na Tor­ba­lı’­da de­vam edi­yor. Oyun­cu­lar önü­müz­de­ki gün­ler­de Bu­cas­por­’un alt­ya­pı­sı­na gi­de­rek ant­ren­man­la­ra çı­ka­cak.
“­BA­ŞA­RI­LI OL­MA­YA DE­VAM EDE­CE­ĞİZ”
4 AY son­ra İz­mir’­de dü­zen­le­ne­cek olan bü­yük tur­nu­va ha­zır­lık­la­rı­na ara ver­me­den de­vam eden Tor­ba­lı Bu­cas­por ta­kı­mı, haf­ta­nın 2 gü­nü ant­ren­man­la­ra de­vam edi­yor. Ta­kım ola­rak ba­şa­rı­lı ol­ma­ya de­vam ede­cek­le­ri­ni söy­le­yen Ant­re­nör Uzay Ak­gül, “Son ay­la­rın en ba­şa­rı­lı ve ça­lış­kan spor okul­la­rın­dan bi­ri­yiz. İz­mir’­de ge­le­nek­sel ha­le ge­ti­ri­len Bu­cas­por okul­la­rı tur­nu­va­sın­da Tor­ba­lı da yer al­dı. Mi­nik­ler­de şam­pi­yon, yıl­dız ka­te­go­ri­sin­de ise 3. ol­duk. Tur­nu­va biz­ler için çok olum­lu geç­ti. Şim­di­ki he­de­fi­miz ha­zi­ran ayın­da ya­pı­la­cak olan bü­yük tur­nu­va­ya ha­zır­lan­mak. Son tur­nu­va­da 4 oyun­cu­muz alt­ya­pı­ya se­çil­di. Se­çi­len oyun­cu­la­rı­mız ar­tık Bu­cas­por bün­ye­sin­de top koş­tu­ra­cak­lar. Bu­ra­da­ki he­de­fi­miz, her yıl Bu­cas­por­’a ba­şa­rı­lı oyun­cu ye­tiş­ti­rip gön­der­mek. Bu­nu ba­şar­dık ve ba­şar­ma­ya de­vam ede­ce­ğiz” şek­lin­de ko­nuşarak sözlerini noktaladı.

Yorumlar