ARMUTLU'YA MERİNOS FRENİ: 0-3


 Son iki haftada aldığı galibiyetlerle şaha kalkan Armutlu Belediyespor, taraftarı önünde Merinosspor'a ilk yarıda yediği gollerle 3-0 teslim oldu.


Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'taki ekiplerimizden Armutlu Belediyespor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Merinosspor müsabakasında hüsrana uğradı. Siyah Beyazlı takımımız, ilk yarıda kalesindeki gollere engel olamayınca maçı 3-0 kaybetti. Altınova Belediyespor ve Küçükçekmecespor galibiyetleriyle kendine gelen ve küme düşme potasından kurtulan Kemal Dulda'nın öğrencileri, taraftarı önünde Bursa temsilcisine karşı şoka uğradı. İlk 15 dakikada 2-0 geriye düşen Siyah Beyazlılar, ilk yarının sonlarında bir gol daha yedi ve devreyi 3-0 geride kapadı. İkinci 45 dakikalık bölümde gol sesi çıkmadı ve mücadeleyi konuk takım kazandı.

Armutlu İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Merinosspor iyi start verdi. Henüz 8.dakikada konuk ekip penaltı kazandı. Penaltı vuruşu sonucunda Ender, Bursa temsilcisini 1-0 öne geçirdi. Armutlu, bu golün şokunu üzerinden atmaya çalışırken, 15.dakikada Merinosspor, Metehan'ın şık golüyle farkı 2'ye çıkardı ve rahatladı. Üst üste gollerle neye uğradığını şaşıran Siyah Beyazlı takımımız, ilk yarıda dakikalar 40'ı gösterdiğinde Merinossporlu Erdi'nin golüne engel olamadı ve ilk 45 dakika, Bursa temsilcisinin 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında oyun ortadaydı. İlk yarıyı farklı geride kapayan Armutlu Belediyespor, ikinci 45 dakikada gol için rakip kalede baskı oluşturmaya çalıştı. Mücadelenin özellikle son bölümlerinde Merinosspor yarı sahasındaki etkisini arttıran Siyah Beyazlılar, son vuruşları yapamayınca karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Armutlu Belediyespor, 20 puanla 12.sırada haftayı tamamlarken, 30 puana yükselen Bursa takımı da 3.sıraya yükseldi.

kaynak :  ajansyalova.com

Yorumlar