ALTINOVA, KESTEL'DEN ÇIKAMADI: 1-0


 Ligde uzun zaman sonra geçtiğimiz hafta kazanarak morallenen Altınova Belediyespor, 20.hafta mücadelesinde deplasmanda Kestel Belediyespor'a tek golle boyun eğdi.


Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta üst sıralara doğru tırmanmaya çalışan Sarı Yeşilli takımımız, büyük umutlarla gittiği Bursa deplasmanından puansız döndü. Ligin ilk yarısında rakibiyle 1-1 berabere kalan Altınova, rövanşı almak için sahaya çıktı. Ancak henüz ilk bölümlerde kalesindeki gole engel olamayan Okan Yılmaz'ın öğrencileri, zorlu 90 dakikayı 1-0 mağlup tamamlayarak çok önemli 3 puanı Bursa'da bırakmış oldu. Kestel Belediyespor ile Altınova Belediyespor, Bursa Kestel İlçe Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmaya ev sahibi Kestel Belediyespor hızlı başladı. Mücadelenin henüz 12.dakikasında gelişen Kestel atağında Nurhan Çalışkan, Yeşil Beyazlıları 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından temsilcimiz toparlansa da ilk yarıda eşitliği elde edecek gole ulaşamadı ve ev sahibi ekip, soyunma odasına 1-0'lık skor avantajıyla gitti.

Maçın ikinci yarısında da çekişme vardı. Orta saha mücadelesi şeklince geçen bu 45 dakikada iki taraf da karşılıklı ataklar yakalayıp pozisyonlar üretse de sonuca gitmekte zorlandı. Altınova Belediyespor, mutlaka puan alması gereken mücadelede rakibine gol atma başarısı yakalayamazken, ev sahibi ekip Kestel Belediyespor, gol çıkmayan bu devrenin ardından ilk 45 dakikada Nurhan'ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı ve 3 puanı cebine koydu. Bu sonuçla Altınova Belediyespor, 21 puanla 11.sırada kalırken, Bursa ekibi Kestel Belediyespor ise 29 puana yükseldi.

kaynak :  ajansyalova.com

Yorumlar