Zara'nın gençleri nihayet !


 U-19/1 Ligi 13. Grupta mücadele eden takımlardan Zara Ekinli Spor, oynadığı 3. Maçında ilk galibiyetini aldı.
Zara Ekinli Spor, aldığı farklı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaratırken 3. Maçında mutlak galibiyet için gittiği Siyavuşpaşa deplasmanında evine istediği sonuçla döndü. 


SİYAVUŞPAŞA  1 - ZARA EKİNLİ  4
  
Karşılaşmanın ilk yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Zara Ekinli soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. Teknik Direktör Berkant Kahraman’ın soyunma odasında oldukça sinirli olduğu gözlemlenirken. “Ruhunuzu sahaya yansıtmıyorsunuz.” diyerek, “Bu takım siz olamazsınız, çıkın ve maçı alın” diyerek soyunma odasını terk etti.

  
 Karşılaşmanın ikinci yarısına çok hızlı başlayan Zara Ekinli Ramazan’la skoru eşitledi. Hemen ardından Mahmut takımını öne geçiren golü kaydetti. Öne geçtikten sonra ataklarına hız kesmeden devam eden Zara Ekinli rakibini kendi sahasından çıkarmadı. Baskıdan bunalan Siyavuşpaşa, defansta boşluklar bırakmaya başladı. Bu boşlukları iyi değerlendiren Zara Ekinli, farkı ikiye çıkaran golü Yahya ile buldu. Farkı ikiye çıkaran Zara Ekinli, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Oyunu istediği gibi yönlendiren Zara Ekinli de sahneye çıkan isim ilk gölün sahibi Ramazan'dı. Ramazan bu golle beraber maçın skorunu da belirlemiş oldu. (4-1)

Kaynak :  sultangaziajans.com

Yorumlar