YILDIZLARIN MAÇINDA BEŞİKTAŞ GALİP 4-1



YILDIZLARIN MAÇINDA BEŞİKTAŞ GALİP 4-1 (U-18)

Beşiktaş gençleri ile dardanel gençleri, Beşiktaş Çilekli tesislerinde zaman zaman kar yağışlı buz gibi bir hava olmasına rağmen genç futbolcular ortaya sergiledikleri güzel ve kaliteli futbol ile seyredenlere gelecek için umut verirken aynı zamanda heyecanlı ve zevkli dakikalar yaşattı.


Stad : Beşiktaş Çilekli
Hakemler : Gökmen Dağ, Lider Arık, Halil Onur
Saha Komiseri : Turgut Arık
Beşiktaş : Mertcan, Tugay, Fırat, Muhammet, Tugay, Engin "dk85 Abdullah", Fevzi, Can "dk88 Cem", Batuhan Boyoğlu, Batuhan Bilgiç "dk 46 Murat", Ufuk "dk 80 Burak", Abdullah " dk82 Ertuğrul"
Dardanel :  Hasan, Emre, Ozan "dk 70 Koray", Ümit, Recep, Serkan, Sertaç "dk 72 Furkan", Ramazan, Kadir, Harun, Burak


Geleceğin yıldız futbolcu adayları soğuk havada güzel futbolları ile göz doldurdular. Her iki ekip iddialı olunca ortaya güzel futbol sergilendi. Birde açık oynadılar. Böylece karşılıklı olarak bol bol atak izledik.Her iki ekibin futbocuları dikkatli ve istekli idi. İlk gol Beşiktaş'tan geldi. Engin soldan verkaçla girdiği onsekiz içerisinde plase vurdu ve Beşiktaş öne geçti. Dardanel bu gole cevabında gecikmedi. Ozan'ın uzun pasını kovalayan Ramazan topu cezaalanına ortaladı üç Beşiktaşlı arasından topukontrol eden Harun 30. dakika da durumu eşitledi.


İlk golün kahramanı Engin soldan çalımlarla indi ve vurduğu sert şutla durumu Beşiktaş lehine 2-1 e getirdi.
Soldan gelen ortaya Fevzi iyi yükseldi, kafayla kaleye gönderdiği top üst direği yalayarak dışarı çıktı ve Beşiktaş üçüncü golden oldu.
Ancak maçın 75. dakikasında günün çalışkan isimlerinden Fevzi onsekiz üzerinden yaptığı düzgün vuruşla bu sefer kaleyi buldu ve durumu 3-1 e getirdi.
Karşılaşmanın son golü Murat'tan geldi. Beşiktaş akınlarından bunalan Çanakkale defansı arasından süzüldü ve kalecinin solundan bıraktığı top ağlarla kucaklaştığında dakikalar 89' u gösteriyordu.
Maçın hakem triosu güzel bir müsabaka yönettiler. Karşılaşma Beşiktaş'ın 4-1 lik galibiyeti ile sona erdi.
Maçın Golleri : Engin 20' 39', Fevzi 75', Murat 89' (BEŞİKTAŞ)  / Harun 30' (DARDANEL)
Haber / Foto : Orhan Budak








Yorumlar