Yağmur çamur vız gelir...

              Kırmızı-Lacivertli futbolcular çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor
  Deplasmanlı Bölgesel Lig 6’ncı Grup’ta ligin ikinci yarısına İskilip Belediyespor  galibiyeti ile başlayan Zonguldakspor’da yüzler gülüyor. Zorlu İskilip deplasmanından  3 puanla  dönerek en yakın  takipçisi Adliyespor ile arasındaki puan farkını 2’ye çıkartan Kırmızı-Lacivertli ekip, Pazar günü oynayacağı Tosya maçı hazırlıklarına devam ediyor.



 Teknik Patron  Raşit Çalık nezaretinde Fener toprak zeminli sahaya  yapılan antrenmanda  futbolcuların hırslı ve neşeli oldukları gözlendi. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman  topla çalışma ve kondisyona yönelik istasyon çalışması ile devam etti. Futbolcular antrenmanın son bölümünde ise toprak yüzeyli sahada  çift kale maç yaptılar.
Ağır geçen kış şartlarından dolayı sahaların futbol oynamaya elverişsiz  hale geldiğini ve oyunculuların çamurlu ve bozuk zeminde maç yapmaya uyum sağlamaları açısından toprak yüzeyli sahada çalışma yaptıklarını ifade eden Teknik Patron Raşit Çalık, oyuncuların her türlü hava ve saha şartlarında maç oynamaya hazırladıklarını belirtti. Geçen hafta oynadıkları
İskilip maçını unuttuklarını ve Pazar günü deplasmanda oynayacakları Tosya maçına motive olmaya  başladıklarını belirten Teknik Patron Raşit Çalık; “Biliyorsunuz kış şartları ağır geçiyor. Yağan kar ve yağmur nedeni ile sahaların zemini oldukça ağırlaştı. Geçen hafta İskilip’te balçığın içinde bir maç oynadık. Tosya ve Sorgun sahalarının zemininin de  çok ağırını biliyoruz.
Futbolcularımızı her türlü saha zemininde maç oynamaya hazır hale getirmek için zaman zaman antrenmanlarımızı  toprak zeminli sahada yapıyoruz. Şampiyonluk yolunda kalan tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bizim için saha zemini fark etmez. Hür türlü sahada çıkıp oynayacak kapasiteye sahip oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. Pazar günü deplasmanda
Tosya Belediyespor ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Kırmızı kart cezalısı olan Fatih Deniz’in dışında eksik futbolcumuz yok. Yeni transferimiz Mehmet Türk de bu hafta takıma katılacak. Biliyorsunuz Gebzespor’dan Fatih Özece’yi de transfer ettik. Bu oyuncumuzun durumuna bakacağız. Hedefimiz Tosya maçını da galibiyete  kapatarak  şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak.” dedi.
 

(Haber/ Ercan Aygün)

Yorumlar