Sultangazispor'un Kısmeti Bağlandı..


 Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta sezonun ikinci yarısının ilk maçında  Sultangazispor, kendi saha ve seyircisi önünde Bağcılar'ı ağırladı. İlk 45 dakikayı konuk ekip karşısında 1-0 mağlup kapatan ve ikinci yarıda 9 kişi kalan rakibi karşısında 90+1'de beraberliği yakalayan  Sultangazispor sahadan 1 puanla ayrıldı.

SULTANGAZİSPOR  1 - BAĞCILAR  1

Cebeci Arena stadında geniş güvenlik önlemleri altında oynanan karşılaşmada  Sultangazispor maçta ilk ciddi pozisyona giren ekip oldu.

27.dakikada Arda ile sağ taraftan serbest vuruş kullanan Sultangazispor'da, Arda’nın ceza sahası içine yaptığı ortaya Volkan, müsait pozisyonda kafa ile vurdu. top az farkla auta gitti. 64. Dakikada Burak, 71. Dakikada Hasan'ın kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilmesi ile konuk ekip sahada 9 kişi kaldı.


 80.dakikada sahada 9 kişi kalan Bağcılar Teknik Direktörü Şirin Berber'de saha dışına gönderildi. İlerleyen dakikalarda baskısını iyice arttıran Sultangazispor sağ taraftan Can’ın ortasını elle kesen Ufuk, pozisyon gereği sarı kart gördü. Daha önce de bir sarı kartı olan Ufuk ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
90+1.dakikada sol taraftan gelişen Sultangazispor atağında Can ceza sahası içine yaptığı ortada yalçın dokundu ve skora denge getirdi.


 90+2.dakikada bu defa Ufuk İnci ikinci sarı karttan kırmızı kartla saha dışına gönderilince Bağcılar sahada 8 kişi kaldı. Kalan dakikalarda sonuç değişmeyince iki takımda sahadan 1'er puanla ayrıldı.


Stad: Cebeci Arena Stadı

Hakemler: Melih Gündoğdu, İbrahim Bayram, Muharrem Yazgan


SULTANGAZİSPOR:

İlkay,Cem,Can,Serhat,Volkan,Mehmet,Samet,Yusuf,Erdem,Arda,Serkan

Teknik Direktör: Alaattin Çepeloğlu


BAĞCILAR:

Muharrem, Rıdvan, Osman, Ferhat, Mehmet, Ufuk, Faruk, Özgür, Ömer, Bektaş, Hasan

Teknik Direktör: Şirin Berber

Kaynak : sultangaziajans.com

Yorumlar