Soma Spor 7-0 Akselendi Bel.Spor (VİDEO HABER)

DSC_0592 

Manisa Süper Amatör Küme’nin tek yenilgisiz takımı Somaspor, 13.hafta karşılaşmasında Atatürk Stadında ağırladığı Akselendi Belediyespor’u 7-0 mağlup etti.

Maçtan önce İki takım arasındaki güçler dengesine ve ilk yarıda Akselendi’de oynanan maçın 4-0 Somaspor’un üstünlüğü ile bitmesine bakılırsa, Somaspor açık ara önde gözüküyordu.


VİDEO:Murat Taş-DÜZENLEME:Yaşar Avcı-FOTO-HABER:Cevdet Yıldırım
Seyircisiz oynanan karşılaşmada, 90 dakika boyunca rakibine üstünlük kuran Soma spor, çok gol pozisyonuna girerek Akselendi Belediyespor  kalesini adeta ablukaya aldı.  İlk yarıda Cenk ve Fatih, ikinci yarıda Cemal ve yine Fatih’in şutları direkten dönerken, Bülent,Cenk,Kadir ve Levent Holinar  ile de bir çok pozisyondan yararlanamadı.

DSC_0611

ÖNEMLİ ANLAR
Karşılaşmaya gerektiği gibi agresif, bütün hatları ile önde başlayan, beklerini de öne çıkararak alanı daraltan bir şekilde başladı Somaspor. 15.dakikada İlk golde  müthiş bir iş yapan Levent, kaptan Fatih’e sağ kanattan getirip kestiği topla golü yaptırdı:1-0
40.dakikada soldan Çağdaş’ın nefis ortasına aynı güzellikle cevap veren yeni transfer Kadir, Somaspor adına ilk golünü attı:2-0
43.dakikada kaptan Fatih’in nefis ara pasını alan bir diğer yeni transfer Erol, plase vuruşla durumu 3-0 yapan golü kaydetti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.
48.dakikada Fatih’in  nefis pasını Levent Holinar golle değerlendirdi:4-0
63.dakikada bu sefer yeni transferlerden Ömercan, Sami’nin kornerine iyi yükseldi ve meşin yuvarlağı Harun’un müdahalesine rağmen filelere gönderdi:5-0
Kadir’in yerine oyuna giren Yağız, 70.dakikada sağdan ön direğe güzel güzel kesti. Topu iyi takip eden Cenk, meşin yuvarlağı kafayla ağlara gönderdi:6-0
78.dakikada Sami ‘nin asistini Cenk gole çevirdi:7-0

DSC_0641 
GİZLİ KAHRAMAN ”M.BÜLENT DER”

Gerçekten amatör küme’ye göre yıldızlar topluluğu Somaspor, maç trafiği artıkça mükemmel bir futbol oynamaya başladı. Ben Bülent’e  bu maçta ayrı bir parantez açmak istiyorum. Atilla Özcan’ın can simidi Bülent sahada basmadık yer bırakmazken flaş yıldızların içinde de gizli birer kahraman olarak ortaya çıktı.

DSC_0596 

ÇABALARI YETMEDİ
Puan sıralamasında alt sıralarda yer alan Akselendi Belediyespor ise,  güçlü Somaspor karşısında çok mücadele verip bir puan alma isteği sonuç vermedi. Güçlü rakiplerine ancak 15 dakika direnç gösterebildiler.Çünkü karşılarında Manisa Süper Amatör Küme’nin tek namağlup takımı Somaspor vardı. Yinede futbolu çirkinleştirmeden ellerinden geldiğince centilmence mücadele eden Akselendi Bel.Spor takımını kutluyorum..

DSC_0620 

25 YIL ARADAN SONRA..
1988 yılında Akhisar spor’da hocalık yapan Atilla Özcan’ın futbolcusu olan Engin Erşahin, 25 yıl aradan sonra hocasına rakip olmanın heyecanını yaşadı.
47 yaşındaki tecrübeli futbolcu, ”Atilla Özcan hocamla güzel anılarım oldu. Bir çok şeyi ondan öğrendik. Bu gün Atilla hocama karşı futbol oynamak benim için ayrı ve çok güzel bir duygu. Atilla hocama ve ekibine başarılar dilerim” dedi.
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Göktan Çevik- Hakan Akbaba- Enver Sevinç
SOMASPOR: Melih- Levent Aktuğ- Çağdaş-Adem- Fatih (Yağız)- Ömercan- Erol-Bülent- Levent Holinar- (Cemal)-Cenk-Kadir (Cemal)
YEDEKLER:Ali-Yağız-Metin-Atilla-Gökay-Cemal-Sami
TEKNİK SORUMLU:Atilla ÖZCAN
.
AKSELENDİ BEL.SPOR: Harun-Ergin-Talat-Metin-Süleyman-Hasan-Mehmet (Yılmaz)-Tugay-Ozan-Uğur-İbrahim (Volkan)
YEDEKLER:Mehmet-Volkan-Hamit-Yılmaz-Mahsun-Mehmet
TEKNİK SORUMLU:Hasuman Kırmızı
GOLLER: Cenk 2, Fatih,Kadir,Erol,Levent Holinar,Ömercan, (Somaspor)

Yorumlar