Şampiyon Sultanköy


1. Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonu belirleyecek karşılaşmada Kapaklıspor ile lider Sultanköy Belediye karşı karşıya geldi. Kapaklıspor’un ümitlerini son haftaya taşıması için mutlak galip gelmesi gereken maçta lider Sultanköy Belediye rakibine şans vermedi ve karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti1.Amatör Küme B Grubu’ndaki temsilcilerimizden Kapaklıspor ligin bitimine bir hafta kala lider Sultanköy Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Sultanköy’ün galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan edeceği karşılama 4-1 ev sahibinin galibiyeti ile tamamlanırken, Sultanköy bu sonuçla birlikte 1. Amatör Küme B Grubunu lider tamamladı ve şampiyon oldu.
GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ
Karşılaşmanın ilk devresinde gol sesi çıkmazken, ikinci devrede adeta gol yağmuru yaşandı. İkinci yarıya baskılı başlayan ev sahibi Sultanköy, aradığı golü 55.dakikada buldu. Emrah Sever’in sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Tansu yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 
KAPAKLI BERABERLİĞİ YAKALADI
Golün ardından toparlanan Kapaklıspor, beraberliği 67.dakikada Ufuk’un ayağından gelen golle yakaladı.
SULTANKÖY ŞAMPİYON OLDU
Ancak bu bölümden sonra rakip kaleye yüklenen Sultanköy Belediyespor, 73’te Rafi’nin golüyle bir kez daha öne geçerken, 81’de Tansu’yla bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı 3-1. Geriye kalan dakikalarda Ömür’le bir gol daha bulan ev sahibi ekip karşılamadan 4-1 galip ayrıldı ve 1.Amatör Lig B Grubu’nda şampiyon oldu. 

Yorumlar

Adsız dedi ki…
ömür olucak :)