Manyas Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti




Deplasmanda 600 Evlerspor’u 5-2’lik skorla yenen Manyas Belediyespor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bu hafta sonu Bandırma’da karşılaştıkları 600 Evlerspor kulübünü 5-2 yenerek liğin bitimine 2 hafta kalan şampiyonluklarını ilan ettiklerini açıklayan Manyas Belediyespor Teknik Direktörü Harun Sayraç, “Sezon öncesinde Balıkesir 1.amatör kümede misafir olduğumuzu ifade etmiştik. Manyas Belediyespor gelecek yıl mücadelede edeceği bölgesel amatör kümede kalıcı olacaktır.Daha şimdiden bölgesel ligin hesaplarını yapmaya başladık”dedi.
Bu yıl alttan takıma çok sayıda oyuncu kazandırdıklarını açıklayan Sayraç, “Sezon sonu yapacağımızı yeni transferlerle eski ve yeni futbolcularımızı kaynaştırarak iyi bir takım oluşturacağımızı düşünüyorum. Takım bünyesinde oluşturduğumuz izleme komitemiz Balıkesir genelinde ülkemiz futboluna kazandırılacak yeni yetenekleri uzun bir süreden beri takip etmektedir. Bunun yanı sıra yönetim kurulumumuzun yeni idman sahası kazandırılmasıyla çalışmaları aralıksız olarak devam etmektedir”diye konuştu.

Yorumlar