İstanbul KAstamonu Kendisi ve Rakibi İçin Önemli Bir Virajda...


İstanbul KAstamonu Kendisi ve Rakibi İçin Önemli Bir Virajda...
İstanbul Kastamonuspor, Süper Amatör Lig’in 22. haftasında Zeytinburnuspor ile karşılaşacak. Fatih Mimar Sinan Stadı’ndaki mücadele, 2 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 14.15’de oynanacaktır.

Maç: İstanbul Kastamonu - Zeytinburnu 
Yer: Fatih Mimar Sinan Stadı
Tarih: 2.02.2013 Saat: 14.15


Antrenman Programıİstanbul Kastamonuspor’un teknik ekibi Ozan Karakiraz ve Hasan Demir, takımı sert bir antrenman programına dahil edip gün itibariyle çalışmalara başladı. Teknik direktör Ozan Karakiraz’ın antrenmanda özellikle kale ve savunma hattına uyarılarda bulunurken, atak oyuncularını da ayrı bir programa dahil etmesi dikkat çekiciydi. Antrenman’da herkesin eksiklerini tamamlaması gerektiğini belirten Ozan Karakiraz, bu maç için mutlak 3 puan isteyip; hak ettikleri yerlere ulaşmak istediklerini belirtti.

Tek Eksik Taraftar!
İstanbul Kastamonuspor yönetimi maçta takımın 3 puan için oynayacaklarını belirtirken sadece taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Zeytinburnu maçı her iki taraf içinde kritik bir maç ve iki tarafta sahaya 3 puan için çıkacak, inanıyoruz ki taraftarlarımız bizi bu kritik karşılaşmada yalnız bırakmayacak şeklinde açıklamada bulundular.

Yorumlar