DİKİLİTAŞ KAR ALTINDA ÇATALCA SPORU 2-1 YENMESİNİ BİLDİ.


DİKİLİTAŞ KAR ALTINDA ÇATALCA SPORU 2-1 YENMESİNİ BİLDİ.

Hakem triosunun mükemmele yakın yönettiği müsabakada Dikilitaş zorlu rakibini peşpeşe attığı iki gol ile yenerken canlı va istekli idi. Çatalca Spor güçlü kadrosu ile rakibini zaman zaman çok zor duruma düşürmesine rğmen alt edemedi. Dikilitaş müsabakanın son dakikalarında rakip kale önünde girdiği gol pozisyonlarından faydalanamadı.


Stad : Beşiktaş Çilekli
Hakemler : Kerem Atınçiçek, Emrah Akkaya, Nebahat Maktur
Dikilitaş : Mustafa, KAhraman, Ercan, Mehmet, Kılınç, Sadık  " Dk.70 Salih ", Kenan " dk. 84 Ahmet Gündoğdu", Emirhan, Dağıstan, Ahmet Rafet, Sinan " dk. 80 Mustafa"
Çatalca Spor : Serhad, Musa, Murat, Önder, Emircan " dk.60 Samet", Nana, Ömer, Sedat, Burçak, Burakcan "dk.52 Cenk" " dk. 70 Deniz"


Karşılaşmya Dikilitaş'ın vuruşu ile başlandı. Her iki takımın da istekli olması ortaya güzel bir mücadelenin olacağı intibasını verdi. Nitekim kalecilerin zaman zaman zor anlar yaşadığı dakikalarda Çatalca kalesinde hatalardan doğan iki dolü gördü. Henüz ilk dakikalarda Emirhan karambolde vurdu ve ilk golü Dikilitaş'a kazandırdı. İkinci golde kaleci Serhad geri pasında telaş edince takipci Dağıstan'ın boş kaleye topu bırakması ile 2-0 oldu.


Bir gol için bastıran Çatalca bir serbest vuruşta top onsekiz içerisinde Dikilitaşlı futbolcunun eliyle temas edince kazanılan penaltıyı Nana gole çevirdi. 2-1
İkinci yarı iki takım futbolcularıda kale önlerinde yapılan hatalardan bir çok pozisyon bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediler. Bilhassa Dikilitaş kontra ile gol çok yaklaştı ama bir türlü üçüncü golü bulamadı. Zira Çatalca şut atmasını unutmuş gibi idi.
Dikilitaş kalecisi Mustafa ilk yarı mutlak bir golü tokatlyarak topu kornere attı.
İkinci Yarı iki takımda başka gol bulamayınca karşılaşma Dikilitaş'ın 2-1 lik üstünlüğü ile sona erdi.
Maçın Golleri : Emirhan 8', Dağıstan 26' (DİKİLİTAŞ) / Nana 35' Penaltı (ÇATALCA)

Haber / Foto : Orhan Budak













Yorumlar

Adsız dedi ki…
orhan budak,
iyisin hoşsun ama şu herkese mavi boncuk politikasından vaz geç.
hakem triosu "mükemmele yakın maç yönetmiş !!!" biz herhalde başka maç seyrettik.
bütün takdir haklarını çatalca lehine kullandı, uyduruk bir frikik ve onun devamında uyduruk bir penaltı ile çatalca ya gol kazandırdı. dikilitaşın mis gibi üçüncü golünü iptal etti.
yan hakem hanımefendinin kaçırdığı ofsaytları ve gözünün önünde olan faullerdeki aczini ise yazmaya gerek var mı?
sonra da " mükemmele yakın maç yönettiler"
biraz insaflı olun...