ÇİFTLİKKÖY MİNİBÜSÜNE ÇİRKİN SALDIRI


 Çiftlikköy Belediyespor Kulübü takım minibüsü, önceki gün öğlen saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı.

  Yalova Süper Amatör Küme'de mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor'a ait takım minibüsü, önceki gün Yalova Emniyet Müdürlüğü karşısındaki otoparkta park halindeydi. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, minibüsü taşlayarak camlarını kırdı. Yaşanan bu gelişmenin ardından bir açıklama yapan Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, "Yapanlar kim bilinmiyor. Böyle şeylerin olmaması lazım. Kendini bilmez 3-5 çapulcu yüzünden iki kulübün arası açılmaya çalışılıyor. Bu olayı Yalovaspor ve Yeşil Kırmızılı taraftarlara bağlamıyoruz. Onların böyle bir şey yapacağına inanmıyoruz. Yalovaspor sonuçta bizim de takımımız ve bize göre de bu ilin en çok değer verilmesi gereken ekibi. Ancak bugün buralara kadar gelmiştir. Biz de Yalova'nın en büyük ilçesiyiz ve bu ilin takımıyız. Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor kulüpleri ve taraftarları her zaman dosttur ve bu dostluğu kimse bozamaz. Bu olayları rakibimize bağlamak anlamsız olur" şeklinde konuştu.
Taraftara Teşekkür Etti
Öte yandan Abdurrahman Tutuğ, ligin 8.haftasında Çiftlikköy'de oynanan ve 1-1 sona eren Yalovaspor karşılaşmasıyla ilgili de değerlendirmede bulundu. İki takım oyuncularının en üst düzeyde bir efor sarf ettiğini belirten Tutuğ, "Şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerimizden olan Yalovaspor'a karşı 1-0 üstündük. Ancak ikinci devrenin son dakikasında kalemizdeki gole engel olamayarak sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldık. Ufak tefek gerginlik olsa da yine de iki kulüp arasını açacak bir gerilim yaşanmamıştır. Yalovaspor müsabakasında bizleri destekleyerek tribünleri dolduran taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Ayrıca değerli protokol üyelerimize de müsabakayı izlemek için tribündeki yerlerini almaları hepimizi sevindirmiştir. Yalovaspor karşılaşması geride kaldı ve 9.haftada maç yapmayacağız. 1 haftalık aranın ardından yeniden lige döneceğiz ve galibiyetlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" diye konuştu.


kaynak :  ajansyalova.com

Yorumlar