Bu bayrak hep dalgalanacak




Son günlerde sıkça dile getirilmeye başlanan "Sakaryaspor ligden düşürülüp, yerine Adapazarıspor çıkarılacak" söylentilerine taraftar tepki gösterdi.Şehrin tek markasının Sakaryaspor olduğuna dikkat çeken taraftar, "Kimse böyle hayallere kapılmasın" dedi.

BÜYÜK HİZİPÇİLİKTİR
SAKARYASPOR'un  bazı çevrelerce özellikle ligden düşürülmeye çalışıldığı ve yerine Adapazarıspor'un çıkarılacağı iddiaları Yeşil-Siyahlı renklere gönül verenlerin tepkilerine neden oldu. Özellikle geçmişte Sakaryaspor yönetiminde görev almış isimlerin Adapazarıspor'u büyük bütçelerle kurmasını eleştiren taraftar, "Sakaryaspor dururken ona alternatif çıkarmak,  bu kentte yapılabilecek en büyük hizipçiliktir" dedi.
KULÜBE SORUMLULAR
GEÇMİŞTE Sakaryaspor'da yönetim kadrolarında bulunanların kulübe karşı sorumlulukları olduğuna işaret eden taraftar, "Sakaryaspor'u kapatmaya uğraşıyorlarmış. Yerine de yerel yöneticiler Adapazarıspor'u hazırlıyormuş. Bu düşüncede olanlar Sakaryaspor'un nasıl kurulduğunu bilmiyorlar mı? Yeşil-Siyahlı takımın geçmişte elde ettiği başarıları kimse göz ardı etmemeli. Destek verilecekse bunun adresi Sakaryaspor olmalı" diye konuştu.
EMPOZE EDİYORLAR
ÖZELLİKLE bazı gazetelerin Adapazarıspor'u ön plana çıkarıp Sakaryaspor'u gözden düşürmeye çalışarak spor kamuoyuna empoze ettiğine dikkat çeken Yeşil-Siyahlı taraftar, "Bunlar boş işler. Şartlar ne olursa olsun, Sakaryaspor kaçıncı ligde olursa olsun o Yeşil-Siyah bayrağın asla yere düşürülmesine izin vermeyeceğiz. Sakaryaspor düşmanları ne kadar avuçlarını ovalasalar da, 3-5 kişi kalsak da, ligimiz neresi olursa olsun Sakaryaspor mutlaka sahaya çıkacak ve mücadelesine devam edecektir" dedi.

Yorumlar