Beykoz Coştu 5 kere





Bölgesel lig temsilcimiz Beykoz takımı evinde ağırladığı Mudanya spor takımı beş golle uğurladı ve önemli bir üç puanın sahibi oldu.Ligde kalma adına en önemli rakiplerinden olan rakibi karşısında baştan sona çok üstün bir performans sergileyen sarı siyahlı takım attığı kadarda gol kaçırdı.Paşabahçe stadyumunda oynanan müsabakaya Beykozlu taraftarlar yoğun ilgi göterdiler ve müsabakanın başından sonuna kadar takımları lehlerine tezahuratta bulundular.Havanın  soğuk ve yağışlı olmasına rağmen stadyumun tamamen dolu olduğu gözlerden kaçmadı.
Mudanya takımının sadece iki tane alt yapı sporcusunun yedek kulübesinde olması yedek kalecisinin dahi olmaması enteresan bir not olarak hafızalarda yerini aldı.Beykoz takımında kaptan takım adeta lokomotifi ve Murat'taraftar çok seviyor.Bu gün takımını inanılmaz iyi yönetti.









Müsabakanın ilk yarısında üç tane net gol pozisyonundan faydalanamayan bir Beykoz takımı vardı sahada.Mudanya takımının net gol pozisyonunda ise karşı karşıya topu kaleciye teslim dilmesi ilk yarıda gol sesinin çıkmamasını sağladı.İkinc yarıda kaptan Murat önderliğinde goller yağmur gibi gelmeye başladı 52 dakikada Oğuzhan,54 dakikada sahneye çıkan kaptan Murat skoru bir anda 2-0'a getirdi.





Oyunda iyice üstünlüğünü ortaya koyan Beykoz takımında 62 dakikada Kadir ve 64 dakikada Emin attıkları gollerle bir anda skorun 4-0'a gelmesini sağladılar.



Müsabakanın skorunu 74 dakika attığı güzel gol ile Emirhan belirledi ve bu zor gözüken müsabakadan ev sahibi takım 5-0 galip ayrılmasını bildi.

Yorumlar