Bandırmaspor’da 3 transfer




Bandırmaspor ara transfer dönemin bitimine bir gün kala PTT1.Lig takımlarından Karşıyakaspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Gökhan Artun ile 2.5 yıllık yine aynı takımda oynayan defans oyuncusu Ufuk Arslan’ın ile 1.5 yıllık ve 3 lig takımlarından Çorumspor’da ortasaha mevkiinde oynayan Ali Koçak ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Bandırmaspor Kayacık Mahallesinde bulunan sosyal tesislerinde yapıldı.

İmza töreninde konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Alper Avcı, “Ara tarsnfer döneminin bitimine 1 gün kala 3 yeni oyuncuyu takımıza kazandırdık. Hedefimiz geçen yıl kapısından döndüğümüz PTT 1.ligine bu yıl çıkmaktır. Ayrıca alt yapıda oynayan Emre Kozak ve Bilal Hallaçlar ile profesyonel sözleşme imzalayarak kendilerini atkıma kazandırdık. Yeni transferlerle birlikte daha da güçlendiğimizi düşünüyorum”dedi.
Bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Güngören Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren Avcı, Antalya kapmında sakatlanan Ayhan Sezer’in sezonu kapattığını,kart cezalısı olan Serdar’ında bu maçta görev alamayacağını söyledi.
Bandırmaspor taraftarına takımlarına sahip çıkmaları çağrısında bulunan Avcı,”Kendi sahamızda galip olduğumuz maçlarda bile oyunu güzelleştirme adına yapılan atakalrda bile taraftarımızın tepkisine neden oluyoruz. Bu takım hepimizin takımı herkes bu takıma sahip çıkmalı.Yönetin ve teknik heyet olarak hepimizi şampiyonluğa kilitlendik.Bunun için herkesin desteğine ihtiyacımız var”dedi.

Yorumlar