Sakaryaspor U16 Şampiyon gibi !

 

 Akademi Ligi Batı B U-16 Grubunda yer alan Sakaryaspor U-16 Takımı dün Erenler sentetik sahada karşılaştığı Kasımpaşa karşısında adeta şov yaptı.

 

Akademi Ligi Batı B U-16 Grubunda yer alan Sakaryaspor U-16 Takımı dün Erenler sentetik sahada karşılaştığı Kasımpaşa karşısında adeta şov yaptı ve her iki yarıda attığı iki golle Kasımpaşa’yı 2-0 Yenerek ligin bitimine 3 Hafta kala ikinci sıradaki takımla arasındaki puan farkını 8’e çıkartarak nerede ise şampiyonluğu ilan etmiş gibi görünüyor. Bundan sonraü oynanacak 3 Karşılaşmadan sadece 1 Puan aldıkları takdirde yeşil-siyahlılar U-16 Ligi Batı B Grubunda şampiyon olacaklar ve oynanacak play-off müsabakalarına katılacaklar.

İLK YARIDA AYTAÇ’LA
Maça iyi başlayan Sakaryaspor U-16 Takımı rakip kalede birçok gol pozisyonuna girdi. Bu pazisyonlardan birinde ilk yarının bitimine 2 Dakika kala Aytaç Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla Sakaryaspor’un üstünlüğü ile kapandı. Maçın ikinci yarısında Teknik Sorumlu Özcan Zafer maçın 46. Dakikasında Bayram Erol’u oyundan alarak oyuna bir golcü daha ekledi. U-16’ların golcüsü İlkay maçın 67. Dakikasında ceza alanı önünde rakiplerini tek tek ekarte edip önünü açtı ve sert bir vuruşla kaleciyi avladı 2-0, Maçın son dakikalarına doğru rakip kalede baskıyı arttıran Sakaryaspor U-16 takımından Engin’in sert şutu 90 Tabir edilen köşeden geri geldi. Maçta başka gol olmadı ve Sakaryaspor U-16’lar rakipleri Kasımpaşa’yı 2-0 Yenerek ligin bitimine 3 Hafta kala  8 Puan farkla nerede ise şampiyonluklarını ilan ettiler

SAHA : Erenler sentetik
HAKEMLER : Suat Güz*** Uğur Garan*** Gökhan Üresin***
SAKARYASPOR U-16 : Samet Gökberk*** Ahmet*** B. Erol** ( İlkay*** ) Ertuğrul*** Burak*** Hasan Onur** İsmail*** Ömer taşkan*** Engin*** Hacı Ömer*** Aytaç*** ( Yunus Emre*** )
TEKNİK SORUMLU : Özcan zafer
KASIMPAŞA U-16 : Arda*** Selim** Sefa** ( Burak** ) Muhammedenis** Muhammed*** Taner** (Utku** ) Emre** ( Hasip** ) Arda Kürşat** Gökhan** Göktuğ*** Onur**
TEKNİK SORUMLU : İlyas Öztürk
GOLLER : Dk. 38 Aytaç Dk. 67 İlkay ( Sakaryaspor )

kaynak :  sporexpres.com

Yorumlar