Muradiye Küme Düştü





Stat :Feriköy
Hakemler: Bülent Sağıroğlu, Serkan Çalışır, Onursal Gökalp "Hakemler mükemmel yönetim gösterdiler"
Muradiyespor: Enez, Berk, Hakan,Yalkın, Berkay"dk 46 Zeki", Koray, Mert, Serkan, Güven, Aper"dk46 Kadir", Oğuz"dk67 Murat"


1907 Ataköy Ç.Çeşme: Muhammet, Meriç, Boğaç"dk80 Onur", Faruk, Sinan, Raşit, Muharrem, Murat, Mehmet, Tamer"dk 80 Tayfur", Furkan
Feriköy stadında soğuk havada zor bir müsabaka oynandı. Biri gurubunda şampiyonluğu garantilemiş diğeri ise düşmemek için mutlaka galibiyete ihtiyacı olan Muradiye spor. Birinde telaş ve endişe diğerinde ise rahat,huzur ve disiplin hakim idi. Biri ataklarını bilinçli yaparken diğeri rastgelirse diye yapıyordu. Biri ayağında çok top tutarken diğeri iki,üç pasta rakip kaleye iniveriyordu zaten ilk gol böyle geldi. Oğuz ayağında rakip sahada topu fazla bekletince kaptırılan top Muradiye spor kalesine gol oldu dakika 25. ilk yarı bu netice ile kapanırken son dakikada kaleci Muhammet elindeki topu kaçırdı ama üç,dört Muradiyeli futbolcu boş kaleye bu topu gönderemedi.
 
İkinci yarı rahat olan 1907 Ataköy rahat oynuyor ve sağdan Meriç ile bindirdikçe bindiriyordu dakika 62 onsekiz içersinde top eline çarpınca Muradiyeli futbolcunun penaltı noktasını gösteren hakem atışı yapan Tamer ve durum şimdi iki farka çıkmıştı.duran muradiye durmayan 1907 ataköy idi murat takımının üçüncü golünü şık bir vuruşla atıyordu. Maç bittiğinde celtinmence her iki kulübün yetkilileri ve sporcuları birbirlerini kutluyorlardı. Sevinen sarı lacivertli takım olurken Muradiye üzgün idi.
Maçın Golleri:dk 25 Mehmet,dk 62 penaltıdan Tamer,dk 86Murat  maç sonucu Muradiye :0 -1907 Ataköy Ç.Çeşme: 3
Haber / Foto: Orhan Budak 






Yorumlar